Hae
Inka Nitta

LEIKKASIN KESÄTUKAN!

Viimeisen vuoden aikana olen ollut super kyllästynyt hiuksiini. Pohdin pitkään mitä tekisin niille, mutta oikeastaan minua ei jaksanut edes kiinnostaa miltä ne näytti. Mun todella hyvä ystävä on kouluttautunut aikoinaan parturi-kampaajaksi ja hän on nyt viimeiset varmaan 7 vuotta laittanut mun tukkaani. Ammatin vaihdon jälkeen ei enään tietenkään saanut kampaamovärejä, joten sehän tietenkin näkyi mun hiuksissa.
kohti omaa hiustenväriä
Oon nykyään tosi laiska hiustenvärjääjä ja tukan laittaja, joten päädyin siihen, että voisin alkaa kasvattamaan omaa väriä takaisin, tai ainakin pitämään värin lähellä sitä omaa väriä, jotta juurikasvu ei pääse enään niin pahaksi. Päädyttiin laittamaan raitoja ja värjäämään tyvi vitosen tummuudella, joka on tosi lähellä hiustenväriäni. Raitojen päälle ei laitettu vielä mitään sävyä. Mun oli tarkoitus hankkia joku vaaleanruskea maski ja vetää se koko päähän, mutta enpäs ole saanut aikaiseksi 😀
kesätukka
Hiuksien malli myös muuttui, sillä leikkasin kesätukan! Pituutta lähti reilu 20 cm ja latvat leikattiin melko suoraksi. Tuntuu hassulta, kun viimeksi seiskaluokalla varmaan ollut näin lyhyet hiukset. Tää muutos mun hiuksille oli kuitenkin tosi tervetullut ja ainakin näin parin päivän jälkeen voin sanoa tykkääväni! Pitkästä aikaa kiinnostaa miten ne hiukset on ja on motivaatiota laittaa niitä. Viihdyn siis tässä lyhyessä todella hyvin.
leikkasin kesätukan
Leikkasin kesätukan ja vaalensin! Mitä mieltä?


Näistä saatat myös pitää:

Viiden kuukauden loppunut kosmetiikka

Omia ajatuksia naiseudesta

Aktiivisen elämäntyylin meikkivoide

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.