Hae
Inka Nitta

MITÄ PUIN VALMISTUJAISIIN TALVELLA?

*Sisältää mainoslinkkejä

talvivalmistujaiset asu
Pari viikkoa sitten vietettiin mun hyvän ystävän valmistujaisjuhlia, joihin puinkin tämän kuvissa näkyvän asukokonaisuuden. Mitä puin valmistujaisiin talvella? Mulla meinasi iskeä vaatteiden kanssa paniikki, sillä kyseessä oli kuitenkin valmistuijaiset. Mun mielestä hieman hankala ajankohta, kun kevään juhlakausi ei ole alkanut, joten vaateliikkeissä ei pahemmin juhlavaatteita ollut myynnissä. Alunperin mun oli tarkoitus pukea päälleni pikkujoulukaudella ostamani punainen samettimekko, mutta koska mennään jo lähellä kevättä, ajattelin että se on liian talvinen tai sanotaanko, että liian jouluinen!
valmistujaisten asukokonaisuus
Joten, mitä puin valmistujaisiin talvella? Nyt on kunnon välikausi menossa, joten päädyin pitkiin hihoihin. Mekko on materiaaliltaan liukasta ja kauniisti laskeutuvaa. Pohjavärinä on tumma, joten vaikka siinä onkin kukkasia ja keväistä vihreää, eise ole liian kesäinen.
mitä puin valmistujaisiin talvella
Päädyin tämän menkon hankintaan myös siksi, koska malliltaan ja kuosiltaan se on sellainen, jota voin pitää kesän lähestyessä myös töissä työmekkona. Tämä mekko menee myös muissa erilaisissa kahvittelutilaisuuksissa ja voisin joku ihana kevät sunnuntai pukea mekon nahkatakin kanssa myös brunssille! Tälläistä mun päällä siis nähtiin valmistujaisissa! Mitä sinä itse pukisit valmistujaisiin talvella? 
kahvittelu asu

Mekko – ONLY [*tilaa tästä]

*Affiliate-linkki


Näistä saatat myös pitää:

NÄIN PUKEUDUN TÖIHIN / 16 TYÖASUA

MIELIPITEITÄ JAKAVA LEOPARDITAKKI

PUKUKOODINA JUHLAVA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.