Hae
Inka Nitta

ME PERUSTETTIIN YOUTUBE-KANAVA – VIIVINKA

Nyt se vihdoinkin lähes vuoden suunnittelun jälkeen tapahtui ja me perustettiin yhdessä Paletilla-blogin Viivin kanssa yhteinen Youtube-kanava! Meidän kanavan nimi on Viivinka ja sisältönä tulee olemaan paljon yhdessä oloa, tyttömäistä hömppää, muotia & kauneutta, sisustusta ja arkista elämää koiran kanssa. Julkaistaan vähintään kerran viikossa video. Aina sunnuntaisin ainakin näin alkuun. Tsekkaa alapuolelta meidän ensimmäinen video, jossa kerrotaan mitä meidän kanava tulee sisältämään ja miksi me perustetettiin meidän Viivinka kanava. Tässä linkki meidän kanavalle ja alapuolella nähtävissä meidän ensimmäinen video.

Oltaisiin super onnellisia ja kiitollisia, jos kävisitte katsomassa meidän ensimmäisen videon, painaisitte peukkua ylöspäin ja tilaisitte meidän uuden kanavan! Mitä mieltä? Toimiiko Viivinka? 😉


Näistä voisit myös pitää:

Avataan Pr-paketteja ja meikataan samalla

Tutustumassa verkkokauppakeskus Stoorlaan

Tilattiin juhlamekkoja Wishistä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.