Hae
Inka Nitta

LOPPUNUT KOSMETIIKKA VIIDEN KUUKAUDEN AJALTA

Kuukauden loppuneet postaus on hieman venynyt. Tarkoitus on ollut tehdä näitä vähintään kahden kuukauden välein, mutta viimesimmät on nyt venynyt. Noh, ei se haittaa, sillä tässä tulee nyt loppunut kosmetiikka viiden kuukauden ajalta! Jos sitten tämän jälkeen alkaisi taas vähän paremmin tätä toteuttaa. Maaliskuussa itseasiassa on loppunut ennätysmäärä meikkejä, joten heti huhtikuussa saattaa tulla loppunut kosmetiikka postaus.
LOPPUNUT KOSMETIIKKA VIIDEN KUUKAUDEN AJALTA 9

Kangasnaamiot

Kangasnaamiot ehdottomasti jatkoon. Suosikiksi on valikoitunut Mizon merkkiset kangasnaamiot ja niitä aion ehdottomasti myöhemminkin tilata lisää ja kokeilla eri raaka-aineilla. Kangasnaamiot on todella kivoja, joten jatkoon ja erityisesti Mizon merkki!
LOPPUNUT KOSMETIIKKA VIIDEN KUUKAUDEN AJALTA 8

Kuorinnat

Viiden kuukauden aikana loppui niin vartalo- kuin kasvokuorintaakin. Organic shopin kuorinnat on ollut mun suosikkeja jo pitkään! Testasin ensimmäistä kertaa organic shopilta Body desserts kuorintaa ja mun mielestä se oli ehkä himpun verran parempi kuin tuo normi kuorinta. Ziajan kasvokuorinta, jossa on misellivettä oli ihana! Jatkoon siis kaikki.
LOPPUNUT KOSMETIIKKA VIIDEN KUUKAUDEN AJALTA 7

Hiustenpesu

Lorelin Elvital sarja taitaa olla jokaisessa näissä loppuneissa, joten jatkoon! 😀 Ostin myös testiin XZ rauhoittavan ja kosteuttavan shampoon, joka ei ollut mieleeni. Lorealia loppunut yli tuplamäärä tässä ajassa, mutta olen säästänyt vain yhden parin.
LOPPUNUT KOSMETIIKKA VIIDEN KUUKAUDEN AJALTA 6

Hiusten muotoilu

Hiusten muotoilutuotteita loppui vain kaksin kappalein. Schwarzkopfin got2b Fresh it Up kuivashampoo ruskeille hiuksille oli mahtava! Tämä on ehkä yksi parhaimmista kuivashampoista, joita olen kokeillut. Toimii myös hyvin tyvisuihkeena, kun kuivashampoosta tulee ruskeaa väriä. Huonona puolena suklaan tuoksu. Four Reasonilta loppui tuo hiusöljy, jota olenkin käyttänyt jo monta vuotta. Jatkoon siis.
LOPPUNUT KOSMETIIKKA VIIDEN KUUKAUDEN AJALTA 5

Voiteet

Vartalo- ja kasvovoiteita loppui melko paljon. Nivean Soft toimii edelleen ykkösenä kasvojen rasvauksessa, etenkin meikin alle. Softia loppuikin tuo perus tuubi, purkki ja mansikan tuoksuinen versio softista. The Body Shopin vartalojukurtteja tykkään käyttää vartalon rasvauksessa, koska ne kuivuu niin nopeasti. Viiden kuukauden aikana pääsi loppumaan mantelimaito ja moringa tuoksut. Jatkoon!
LOPPUNUT KOSMETIIKKA VIIDEN KUUKAUDEN AJALTA 4

Kasvojen puhdistus

The Skin Housen sitruunan tuoksuinen öljymäinen putsari on paras ikinä! Tällä lähtee meikki kuin meikki ja puhdistus ”balsami” sulaa öljyksi iholla. Tää lähtee kyllä uudestaan tilaukseen. Stoorlalta saatu Skin regimenin maitomainen putsari toimi minulla kaksoispuhdistuksen merkeissä. Tykkäsin hirveästi tän puhdistustehosta ja koostumuksesta, mutta tuoksu ei ollut mieleeni.
LOPPUNUT KOSMETIIKKA VIIDEN KUUKAUDEN AJALTA 3

Suihkutuotteet

The Body Shopilta loppui kolme suihkugeeliä. Yksi on kylläkin käsipesu, mutta loppuajasta se meni minulla suihkugeelinä. Banaani ja Vanilla Pumpkin on molemmat super hyviä tuoksuja ja toivon, että Vanilla Pumpkin saapuu taas ensi syksyksi TBS liikkeisiin. Laveran suihkusaippua oli ihanan raikastava, mutta tylsä.

LOPPUNUT KOSMETIIKKA VIIDEN KUUKAUDEN AJALTA 2

Käsirasvoja ja seerumeita yms.

Tässä onkin hieman sekalaisia loppuneita. Lushin ja The Body Shopin käsirasvat loppui. Tykkään TBS käsirasvoista, sillä useasti ne kuivuvat nopeasti ja on kivan kevyitä. Loppuneissa myös Lumenen tiivistetty kasvoseerumi, jonka sain syksyllä Bette Boxista. Oli todella kiva tuote ja voisin haluta itselleni täysikokoisen tuotteen. Myös Verson silmänympärysvoide loppui.

LOPPUNUT KOSMETIIKKA VIIDEN KUUKAUDEN AJALTA

Muita

Palmoliven dödöt on yhtiä mun suosikkeja ja aion ostaa lisää tämän tillale. My white secret yö- ja päivähammastahnat loppuivat, jotka sain pr-lahjana.
LOPPUNUT KOSMETIIKKA VIIDEN KUUKAUDEN AJALTA10

Huh olipa siinä tuotteita! Jos sitä nyt rupeisi taas vähintään joka toinen kuukausi näitä postailemaan niin ei tulisi kerralla aina näin suurta määrää. Viiden kuukauden loppunut kosmetiikka ja aikamoinen kasa. Paljonko sinä käytät kosmetiikkaa melkein puolessa vuodessa?


Näistä saatat myös pitää:

Luonnollinen hampaidenvalkaisu

Paras meikinpoistoaine, jota olen kokeillut

Tee se itse luomiväripaletti 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *