Hae
Inka Nitta

NÄIN PUKEUDUN TÖIHIN / 16 TYÖASUA

Monet seuraajistani tietävätkin, että työskentelen vaateekaupassa myyjä-somistajana/apulaismyymäläpäällikkönä. Meillä ei töissä ole mitään varsinaista työasua, mutta suositeltavaa on käyttää brändin omia vaatteita. Siistit ja trendikkäät vaatteet kuuluu meidän työpukeutumiseen. Minulla pukeutuminen hieman riippuu päivän tekemisistä myös. Somistuspäivinä en mielellään pue mitään tiukkaa enkä varsinkaan hameita tai mekkoja, koska kiipeilen paljon tikkailla ja nostelen käsiä ylös.  Olen alkuvuodesta tähän ottanut kuvia hieman mun perinteisistä työasuista. Näin siis mä pukeudun töihin!
näin pukeudun töihin
näin pukeudun töihin
näin pukeudun töihin
näin pukeudun töihin

Kuten kuvista huomaa, suosin neuletakkeja ja muita päällelaitettavia, sillä kiireisinä ja menevinä päivinä ne on helppo ottaa pois jos tulee kuuma. Esimerkiksi somistuspäivinä on mukava tehdä töitä vain t-paidalla tai topilla.

Määritän myös pukeutumistani töissä kampanjoiden mukaan. Jos meillä on jokin farkkutarjous niin totta kai pistän farkut jalkaan ja naistenpäivänä pidin naistenpäivän kampanja t-paitaa. Itseasiassa ihastuin uudestaan farkkuihin meidän kampanjan myötä ja nyt farkkuja taas löytyy mun perus asuistakin, kun aikaisemmin harvemmin päältäni löytyi farkut ja jos löytyi, oli ne aina mustat. Mulla itseasiassa on ollut ideana toteuttaa kokonainen blogipostaus liittyen farkkuihin!
näin pukeudun töihin
näin pukeudun töihin
näin pukeudun töihin
näin pukeudun töihin

Näin siis pukeudun töihin. Ylhäällä 16 asua, mikä on sun lemppari? Omia lemppareita on varmaankin toinen ja kaksi viimeistä. Mitä sanoisitte siihen, jos aloittaisin oman postaussarjan näistä työasuista ja julkaisisin eismerkiksi huhtikuun lopussa huhtikuun työasut?


Näistä saatat myös pitää:

Mielipiteitä jakava leoparditakki

Mekko keskellä talvea

Paita kuin taideteos

2 kommenttia

  1. Elli kirjoitti:

    Hei tää oli kiva postausidea! 🙂 Voisin itekin joskus toteuttaa vastaavan, kun asut vaihtelee mullakin niin paljon siitä, mitä on työtehtävien suhteen tiedossa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *