Hae
Inka Nitta

MIELIPITEITÄ JAKAVA LEOPARDITAKKI

mielipiteitä jakava leopardikuosi
mielipiteitä jakava leoparditakki

Viimeisimmässä TB Style postauksessa näittekin jo vilaukselta tämän päivän asukokonaisuuden. Päälläni oli melko perus käyttövaatetta: mustat farkut, hyvät talvinkengät ja tummanharmaa neulepaita. Näiden lisäkseni kuitenkin päälleni valikoitui varmasti paljon mielipiteitä jakava leoparditakki.
leopardikuosi yhdistelm
Leopardikuosi itsessään jakaa paljon mielipiteitä. Nyt se on muodissa, joten sitä löytyy tosi monesta. T-paidat, juhlatopit, mekot ja vyölaukut täyttyvät tästä kuosista ja siitäkin löytyy paljon erilaisia variaatioita ja värejä. Suomessa tää villitys tosin ei oo ihan samanlailla lähtenyt kuin esimerkiksi naapurimaassa Ruotsissa.
leoparditakki only
Leopardi on kuosina aika villi ja rohkea. Mä itse olen tykästynyt tuohon kuosiin nyt todella paljon ja minulta löytyykin kyseistä kuosia mm. tästä karvatakista sekä yhdestä nilkkamittaisesta hameesta, jonka käyttöä odotan jo innolla! Tällä takilla olen saanut kyllä yksinkertaisimmatkin asut kivannäköisiksi ja hieman lisää sitä twistiä niihin.
leoparditakki mielipide

Leoparditakki – ONLY / Neule – VERO MODA / Farkut – VERO MODA / Kengät – Skopunkten / Laukku – Pieces


Näistä saatat myös pitää:

Omia ajatuksia naiseudesta

Mekko keskellä talvea

Paita kuin taideteos

2 kommenttia

  1. Susanna kirjoitti:

    Värien puolesta tuo pukee sua ihan älyttömän hyvin. Ite en tykkää leopardikuosista oikeestaan ollenkaan, mutta sulle kyllä sopii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.