Hae
Inka Nitta

TB STYLE MAALISKUU

Kohta ollaan puolessa välissä maaliskuuta ja onkin aika TB style postaussarjalle! Helmikuu jäi nyt välistä, mutta tässä nyt tulee TB Style maaliskuu! Aikaisempia TB STYLE postauksia näet tagin Tb style alta.
tb style maaliskuu 2013

Maaliskuu 2013

Ruutupaita, pilottilasit ja ginatricotin pitkä toppi. Oli kyllä todella perus pukea ginan toppi päälle ja siihen päälle jotain päälle puettavaa. Tällä kertaa ei ollut peilin kautta otettua, mutta kyllä tuo takapihallakin itselaukaisimella otettu aika hauska on! Mitään näistä ei enään löydy vaatekaapista.
yy8-003

Maaliskuu 2014

Ekaks pakko sanoo, et upee nuttura. 😀 Tässä asussa on mun tuon ajan lempparijuttuja yhdistettynä. Tykkäsin tuosta nahkatakista ihan hirveästi tuohon aikaan ja mua harmitti niin paljon, kun hukkasin sen joskus jonnekkin. Hankinkin samantyylisen tilalle ja se multa löytyy edelleenkin. Nuo vaaleat Ginatricotin farkut oli ihan kamalat, eihän niissä pysynyt edes vetoketju kiinni koskaan.
IMG_2869

Maaliskuu 2015

Tykkäsin tähän aikaan erilaisista sisätakeista ja muista päälle puettavista jutuista toppien päälle. Tämä asu on muutenkin aika kiva. Tykkäsin noista saappaista tosi paljon, mutta myin ne viime vuonna, kun ei koskaan muotoutunut oman jalan mukaisiksi.
IMG_0239

Maaliskuu 2016

Oma tyyli alkoi muuttua hieman naisellisempaan suuntaan. Klassiset takit alkoi miellyttämään ja ne miellyttää kyllä edelleen omaa silmää. Mä tykkään tästä asusta tosi paljon, mutta vaihtaisin farkut mustiin tai nahkaisiin versioihin ja puolipoolopaidan myös yksiväriseksi. Takki tuli myytyä pari vuotta sitten, koska oli mulle iso ja kengät oli niin vähällä käytöllä, että luovutin ne mun ystävälläni. Muutenkaan asusta ei löydy mitään enään kotoa, paitsi kaulassa roikkuva nimikoru.
kehavalu

Maaliskuu 2017

Vähän samaa kuin edellisvuotena. Tolppakorkoiset nilkkurit, klassinen takki, siniset farkut ja raitaa paidassa. Ihan kiva asu, mutta farkut vaihtaisin joko tummempiin, mustiin tai niihin nahkaisiin versioihin. Tästä asusta löytyy edelleen takki. Kengät sanoivat itsensä irti pari kuukautta sitten.
millainen bloggaaja olen 2

Maaliskuu 2018

Tämä asu on ihan minua kyllä. Takki on edelleen yksi lemppareista ja muutenkin jokainen vaatekappale kenkiä myöden löytyy edelleen kaapista. Uskon tosin, että nykypäivänä en yhdistäisi asua ehkä näin synkäksi, vaan lisäisin väriä jotain kautta.
tb style tammikuu

Maaliskuu 2019

Tämän vuoden asussa onkin jo jotain räväkkää. Karvatakit on viime syksystä asti ollut mun suosikkeja. Tästä asusta tulossa tällä viikolla lisää kuvia, joten stay tuned!


Näistä saatat myös pitää:

Mekko keskellä talvea

Paita kuin taideteos

Kukkamaiharit talvella

2 kommenttia

  1. Johanna / P.S. Never Stop Smiling kirjoitti:

    Toi leoparditakki! <3 Mulla on nyt kauhea tarve saada kaikkea leopardikuosia omaan kaappiin, pitäisköhän siis ehkä pyörähtää vaateostoksilla joku päivä… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.