Hae
Inka Nitta

PIENI PÄIVÄRETKI KIRSKAANNIEMEEN

vedätys päiväretki
PIENI PÄIVÄRETKI KIRSKAANNIEMEEN
Tehtiin viime sunnuntaina päivällä pieni päiväretki Kirskaanniemeen koirien kanssa. Meidän hyvillä ystävillä on siis hieman Bamsea nuorempi narttu husky ja heidän kanssaan yleensä tehdään näitä meidän reissuja ja vedätyshommia. Ajettiin ensin lähelle Höytämönjärven rantaa, jonka jälkeen yksi meistä meni koirien kanssa Kicksparkilla edellä jäällä ja loput käveltiin nuotiopaikalle. Tehtiin ruokaa, koirat leikki, syötiin hyvin ja suunniteltiin meidän kesän patikointi reissuja. Paljon on kaikennäkösiä suunnitelmia ja innoissani niistä eniten olen meidän Norjan reissusta!
pieni päiväretki koiran kanssa
pieni päiväretki koirat vetää
Koirat veti varmaankin sellaisen 5-6 kilsaa reissun aikana ja koko reissussa meni melkein 5 tuntia. Päiväretket on kyllä hauskoja! Tosin moni muukin oli saanut tämän idean sunnuntaina, sillä aurinko paistoi ja pakkasta oli siinä miinus kuuden tuntumassa. Pieni päiväretki teki hyvää sekä meille, että koirille.
pieni päiväretki koirien kanssa

Retkeileekö kukaan mun seuraajista?


Näistä saatat myös pitää:

Aloitettiin vetoharrastus

Helvetistä itään

Luonnonsuojelualue lähes takapihalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.