Hae
Inka Nitta

BETTE BOX MAALISKUU 2019 – be in love with your life

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box maaliskuu saapui eilen pakettiautomaattiin. Nappasinkin Beten mukaani illalla töiden jälkeen ja tutkin heti boksia. Bette Box maaliskuu sisältä hiustuotteita ja kasvotuotteita, joilla valmistellaan itseään tulevaa kevättä varten.
bettebox maaliskuu 2019
No mitä se Bette Box maaliskuu sitten sisälsikään?
bette box ziaja

Ziaja Oliivi misellivesi

Misellivesi puhdistaa hellävaraisesti ihon sekä meikin ja suojaa ihoa kuivumiselta. Tuote sisältää misellejä, jotka mm. puhdistavat ja imevät likaa sekä talia. Ziajan misellivesi sopii kaikille ihotyypeille. Ovh. 10€/200ml ja boksista paljastui näytekoko. Saatavilla mm. kauneushoitoloista sekä Stoorla.fi. Mä itse olen käyttänyt misellivesiä jo jonkin aikaa, mutta sitä parasta vielä etsimässä. Ziajan tuotteet on kyllä kaikki olleet mun mieleen, joten uskon että tämänkin yllättää.
bette box beauty blender

SkinMood Make-up Blender

Meikkisivellin, joka toimii beauty blenderin tavoin kostutettuna. Meikkisienen muoto mahdollistaa tasaisen levityksen myös silmien alle ja silmän sisänurkkaan. Ovh. 9,90€ ja saatavilla Ruohonjuuri sekä Life-myymälät. Hauska, että Bette Boxista tuli tälläinen tuote, kivaa vaihtelua. Mä itse tykkään käyttää tämän tyyppisiä sieniä meikkivoiteen levitykseen, joten toivotaan, että tästä on myös johonkin.
bette box rusketus garnier

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer liina

Garnierin itseruskettava liina takaa nopean rusketuksen. Liinalla levitetään liinassa oleva väri iholle ja ymmärtääkseni rusketuksen pitäisi lähes heti näkeä. Ovh. 2,30€ kpl Saatavilla mm. Sokoksilta ja Emotioneista sekä K-Citymarketista ja Stockmanneilta. Hauska tuote, jota aivan varmasti kokeilen pian. Tasan kerran olen muutama vuosi sitten laittanut itseruskettavaa ja lopputulos oli kyllä kivannäköinen.
bette box hammastahna

Himalaya Herbals Sparky White hammastahna

Valkaiseva Himalaya Herbalsin yrttihammastahna, joka poistaa pinnoilta tahroja hellävaraisesti tehden kahdessa viikossa hampaista jo valkoisemmat. Ovh. 3,20€/75ml. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Hammastahnat on sellaisia mitä en toivoisi Betestä saavan, mutta aivan varmasti tämä käyttöön tulee.
bette box vieno

Cutrin Vieno Cleanising Conditioner

Cutrin Vieno on hajusteeton ja hellävarainen pesevä hoitoaine hiustenpesupäivien väliin. Hoitsikka puhdistaa hellästi, kosteuttaa tehokkaasti sekä suojaa erityisesti kuivaa ja herkkää hiuspohjaa. Tuotteen jälkeen hiuksista tulee ihanan ilmavat ja pehmeät. Ovh. 19,90/400ml ja saatavilla Sokoksilta sekä Stockmanneilta ja kampaamoista. Cutrinin tuote on mielenkiintoinen. Pesen kyllä päivittäin hiukseni ja jos en pese, laitan kuivashampoota enkä todellakaan kastele tukkaani. Tämä voisi kuitenkin mahdollisesti kesällä tulla hyvään käyttöön.
bette box shampoo

Nougty Care Taker Shampoo

Uusi vegaaninen brändi, jonka tuotteissa on käytetty 97% tarkoin valittuja luonnollisia ainesosia. Ovh. 10,90/250ml. Saatavilla Stockmanneista ja Kicksiltä. Care Taker Shampoo hoitaa ja rauhoittaa herkkää ja hilseilylle altista hiuspohjaa bisabolol ja kaurauutteen avulla. Tän pakkaus on todella kaunis ja koko merkki rupesi kiinnostamaan minua todella paljon. Ehdottomasti boksin mielenkiintoisin tuote.
bette box maaliskuu 2019
Lopuksi vielä tilaajalahjana boksista paljastui kiva Bette Box kangaskassi. Kangaskassia tuleekin aina käytettyä kaupassa käydessä, joten tämä oli hauska yllätys.

Alkuun boksi vaikutti melko huonolta, mutta mitä enemmän miten tuotteita sun muuta niin tämä oli kyllä ihan kiva boksi. Lähes kaikki tuotteet tulee omaan käyttöön ja käytettyä lukuunottammata Cutrinin tuoteitta ja sekin on siinä ja siinä käytänkö itse. Sanotaanko näin, että Bette Box maaliskuu oli ehkä hieman tylsä ja hieman liian samanalainen kun kaksi viimesintä kun shampoita tuli taas, mutta ihan kelpo. Jonkun muun meikkituotteen kuin sienen olisin toivonut boksista, mutta ehkä ensi kerralla!

Jos sä haluat tilata itsellesi kuukausittaisen kaunesboksin ja saada kivoja ylläreitä voit tehdä sen *tästä.

*Affiliate-linkki


Näistä saatat myös pitää:

Bette Box Helmikuu 2019

Bette Box Tammikuu 2019 

Bette Box Joulukuu 2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.