Hae
Inka Nitta

AKTIIVISEN ELÄMÄNTYYLIN MEIKKIVOIDE

Saanko esitellä mun uuden luottomeikkivoiteen? Isadora Active Wear All Day Makeup meikkivoide on suunniteltu urheilullisille meikkaajille. Meikkivoide lupaa pysyä kasvoille 24h virheettömänä. En itse ehkä lähtisi varta vasten meikkaamaan juoksulenkille tai salille, mutta varmasti moni käy suoraan töistä esimerkiksi siellä salilla ja sen jälkeen vielä hoitelee asioita, joten on mukava, että on olemassa meikkivoide joka pysyy virheettömänä urheilusuorituksen jälkeenkin. Esim itse käyn töiden jälkeen useimmin heti koiralenkillä ja siitä saatan tehdä muuta, jossa on kiva, että näyttää ihan ihmiseltä. Tämä tosiaan on aktiivisen elämäntyylin meikkivoide
aktiivisen elämäntyylin meikkivoide
Koostumukseltaan Isadoran Active Wear All Day Makeup meikkivoide on todella miellyttävä, se on pehmeä ja melko juokseva. Meikkivoide ei sotke vaatteita: testattu puuvilla- ja akryylikankailla. Lopputulos on kasvoilla ihanan samettinen ja vaikka meikkivoidetta laittaisi reilusti, olo ei kuitenkaan ole kuin voidetta olisi paljon. Meikkivoiteessa on myös mun suosikkijuttu meinaan Soft focus vaikutus, eli se jättää pinnan virheettömäksi häivyttäen optisesti epäkohtia. Minulla itselläni on super laajat ihohuokoset, joten tämä on huippu juttu!

Meikkivoiteen sanotaan olevan puolipeittävä, mutta mielestäni se on lähempänä peittävää. Ainakin kaikki puolipeittävät meikkivoiteet mitä olen tähän mennessä kokeillut, on ollut paljon kevyemmän näköisiä kasvoilla kuin tämä! Aktiivisen elämäntyylin meikkivoide on öljytön ja samalla kosteuttaa ihoa. Sävy ei hapetu, sillä tämä sisältää tasapainoitettuja väripigmenttejä.
meikkivoide urheilijalle
Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Minulla itselläni on sekaiho ja meikkivoide pysyy muuttumattomana rasvoittuvalla otsallani sekä nenänpäälläni. Kuivissa ohimoissani meikkivoide näyttää myös todella hyvältä. Plussaa vielä kauniista pakkauksesta ja hygieenisesta pumppupullosta.

Jos huonoja asioita tästä pitää sanoa on se, että aluksi pakkaus hieman räkii käytössä ja sävyvalikoima on huono. Itselläni on sävy 14 Sand ja se on täydellinen minulle, mutta vaalealle iholle on todella vaikea löytää sävyä. Myynnissä tätä on mm. Sokoksilla ja Minimaneissa. Varmasti monessa paikassa, mikä myy Isadoraa.
ISADORA ACTIVE WEAR ALL DAY MAKEUP
Joko sun meikkilaatikosta löytyy tämä aktiivisen elämäntyylin meikkivoide? Itselläni menossa jo toinen putilo.


Näistä saatat myös pitää:

Kolmivaiheinen salonkiteknologia kotona

Tutustumassa My Clarins tuotteisiin 

Luonnollinen hampaidenvalkaisu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.