Hae
Inka Nitta

MEKKO KESKELLÄ TALVEA

*Sisältää mainoslinkkejä

mekko keskellä talvea

Tällä hetkellä pihalla on pakkasta ja aurinko paistaa ihanasti, mutta näissä asukuvissa on plussalla keli, sataa räntää ja loskaa on joka puolella. Ne kelit on kaikkein masentavimpia ja toivoisin, että tänä vuonnakin päästään sen vaiheen ohi super nopeasti, kuten viime vuonna kun kevät jäi lähes kokonaan välistä. Masentaville märille pimeille keleille olenkin hakenut piristystä pukeutumisesta. Vaatekaupat on pullollaan jo kevät uutuuksia ja itseasiassa varmasti viikon sisällä alkaa tulla jo kesäjuttuja, apua!
MEKKO LOSKASSA
paitapuseromekko
Tämä ihana paitapuseromekko oli täysin synkän kelin heräteostos heti, kun tämä tuli meille myyntiin. Mitään tälläistä ei minulta tosin löytynytkään aikaisemmin ja voin jo kuvitella ne lukuiset käyttökerrat kelien lämmetessä. Itsessään ei välttämättä ihan ominta tyyliä, mutta kun yhdistin tämän paitapuseromekon nahkahousuihin ja maihareihin, sain asuun hieman rouheutta ja sitä omaa tyyliä. Mekko talvella ei kuitenkaan ole mulle ihan mikään vieras juttu, vaan esimerkiksi nahkahameet ja neulemekot on ollut kovassa käytössä jopa pakkaskeleillä.
mekko talvella

takki – ONLY / paitapuseromekko – ONLY [*tästä] / housut – ONLY [*tästä] / kengät – Skopunkten /

*Affiliate-linkki


Näistä saatat myös pitää:

Kahden unelmahomman välillä + asukuvat

Paita kuin taideteos

Kukkamaiharit talvella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.