Hae
Inka Nitta

KOLMIVAIHEINEN SALONKITEKNOLOGIA KOTONA

*Tuotteet saatu pr-lahjoina. Linkit ei ole kaupallisia.

kolmivaiheinen salonkiteknologia
Sain muutama viikko sitten testiin OGX Bonding Plex sarjan, jota olenkin nyt innoissani testaillut hiuksilleni. Kolmivaiheinen salonkiteknologia takaa hemmotteluvuuden ja ylellisyyden tunteen sekä takaa salonkilaatuista lopputulosta. Sain testiin siis koko sarjan eli shampoon, hoitoaineen ja hoitovoiteen. Bonding plex sarjan tehoaineena on kystiini, jota hiukset tuottavat luonnostaan, mutta huonokuntoisista sitä puuttuu. Kolmivaiheinen salonkiteknologia ja bonding plex korjaa ja ehkäisee hiusten käsittelyn ja värjäämisen negatiivisia vaikutuksia. Sarjan pakkaukset on valmistettu kierrätetystä muovista.
bonding plex
Bonding plex Shampoo on salonkilaatuinen rakennepaikkaava shampoo. Tuote on hellävarainen ja sen hemmotteleva vaahto tuntuu miellyttävältä hiuksissa. Shampoo pehmentää, vahvistaa ja silottaa kutreja! Shampoon hinta on 11.9€ ja saat sen mm. tästä. Shampoo tuoksuu taivaallisen hyvältä! Ihan kuin olisi yksin rentouttavalla kampaamokäynnillä. Pesuteho on hyvä ja miellyttävää, kun alkaa vaahtoamaan helposti.

Bonding plex hoitoaine on vahvistava ja rakennepaikkaava salonkilaatuinen hoitoaine. Se kosteuttaa ja auttaa rakentamaan tehokkaasti uusia sidoksia hiussolmujen välille. Vaikutusajaksi suositellaan 3-5minuuttia. Hinta on myös 11.9€ ja saat hoitoaineen tilattua täältä. Mä itse tykkään todella hoitavista hoitoaineista ja, että hoitoaineen laiton jälkeen tukan saa auki vaikka sormilla. Tässä kun kyseessä on hoitavasta sarjasta, ei hoitoaineen hoitoteho pääse kunnolla näkyviin. Hoitoaine siis melko kevyt omaan makuun, mutta ajaa asiansa hyvin.
bonding cream
Bonding plex hoitovoide on syvähoitava ja rakennepaikkaava hoitovoide, eli hiuksiin jätettävä hoitoaine. Hoitovoide hoitaa ja kosteuttaa sekä suojaa hiuksia mm. viimalta ja auringolta sekä muilta ulkoisilta rasitteilta. Tämänkin hinta on 11.9€ ja saat sen tästä. Tuote tekee kalvomaisen suojaavan pinnaan hiuksiin, joten tämän kanssa saa olla varovainen, ettei laita liikaa. Mä tykkään itse huolettomasta hieman ”ranta look” tyylisestä tukasta, joten en laita tätä kuin vain todella vähän pituuksiin ja enemmän sitten latvoihin. Pumppu pullosta iso plussa!

Tuotteet toimivat parhaiten yhdessä. Käytä ensin shampoo ja hoitoaine suihkussa ja lisää sen jälkeen hoitovoide hiuksiin suojaamaan.


Näistä saatat myös pitää:

Tutustumassa My Clarins tuotteisiin

Luonnollinen hampaiden valkaisu

Tyvikasvu piiloon ilman värjäystä

 

 

4 kommenttia

  1. Dunia Toropainen kirjoitti:

    Oi, nää vaikuttaa hyville tuotteille. Täytyis varmaan testata.

    Mukavaa kevättä. 🙂

    https://duniatoropainen.blogspot.com/

  2. Saija kirjoitti:

    OGX:n tuotteet on kyllä tosi hyviä, oon testannut monta eri sarjaa 🙂 Niiden öljyt on parhaita, kun suurin osa on suihkepullossa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.