Hae
Inka Nitta

TUTUSTUMASSA MY CLARINS TUOTTEISIIN

tyttöjen talo helsinki
Viikko sitten perjantaina suunnaatiin Viivin kanssa kohti Helsinkiä ja odotettua My Clarins tapahtumaa Tyttöjen Talolla. Me oltiin Helsingissä jo ajoissa, sillä käytiin yhdellä pr-toimistolla ennen illan tapahtumaa. Tapahtumassa lanseerattiin Clarinsilta uusi ihonhoitosarja My Clarins, jonka kohde ryhmänä on 20-30 vuotiaat. Mukana tapahtumassa oli ihana Clarins-tiimi, Mariela Sarkima ja Yummy Productionsin tytöt.
my clarins

My Clarins

Mielsin nuorempana tyttönä Clarinsin vanhempien rouvien merkiksi, sillä minun mummoni käytti aina Clarinsia aikoinaan. Myöhemmin muutama vuosi sitten löysin kuitenkin itse Clarinsin huulituotteet ja minulla onkin itselläni ollut käytössä muutamia kyseisen brändin bestsellereitä. Vaikka en enään Clarinsia mielläkkään vanhempien merkiksi, olin silti innoissani tästä nuorten sarjasta.

Sarjassa on yhdeksän kaikille ihotyypeille sopivaa tuotetta, joita käytetään aamuin ja illoin hoitamaan ja kosteuttamaan ihoa. My Clarins sarjan tuotteet sisältävät hedelmä- ja kasviuutteita sekä vesiä, jotka tuovat iholle tärkeää energiaa tai poistavat iholta sen tasapainoista toimintaa haittaavia tekijöitä. My Clarins sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia, eikä sarjaa viedä Kiinan markkinoille. 88% My Clarins sarjan raaka-aineista on peräisin luonnosta, poikkeuksena kuitenkin Pore less ja Clear out tuotteet, sillä ne on tehty hieman jytymmistä aineista.

My Clarins tuotteiden hinta pyörii siinä noin. 20 euron kieppeillä ja minusta se on oikein kelpo hinta laadukkaalle ihonhoitosarjalle. My Clarins tuotteet tulevat myyntiin maaliskuussa ja myöhemmin kirjoittelen tuotteista ehdottomasti lisää, kun pääsen niitä enemmän kokeilemaan. Tällä hetkellä suosikkien paikalla on Pore Less hoitopuikko ihohuokosille sekä ihoa virkitsevä Re-Fresh hoitovesi.
yummy production suolistofloora

Yummy Productions

Pääsimme tapahtumassa myös Tyttöjen talon keittiöön Smoothie Bowl – workshoppiin, jossa Yummy Productionsin tytöt kertoivat meille mm. suolistoflooran merkityksestä ja puhtaasta ruokavaliosta. Workshopin aikana kuulin monia uusia asioita puhtaasta ruokavaliosta ja siitä kuinka se liittyy ihonn hyvinvointiin. Tytöt julkaisivat syksyllä Syö Hyvä Olo – kirjan, joka kiinnostaa minua todella paljon ja se on varmaan pakko hankkia. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän oman kehon ja vatsan hyvinvointi kiinnostaa. Tässä workshopissa pääsin myös ensimmäistä kertaa valmistamaan oman smoothie bowlini! Vitsit, kun olisi aamuisin noin paljon aikaa, että ruoka näyttäisi aina hyvältä.
my clarins lanseeraus

Tyttöjen talo

Tapahtuma järjestettiin Mariela Sarkiman innostuksesta Helsingin Tyttöjen Talolla, jossa Mariela itse toimii isosiskona tytöille. Tyttöjen talo on lyhyesti tarkoitettu 10-29 vuotiaille tytöille, jotka pohtivat tyttöyttä. Tyttöjen talolla järjestetään toimintaa ja sinne voi tulla viettämään vapaa-aikaa tai saada apua vaikeina aikoina. Tyttöjen talolla on mm. Nuoret äidit toimintaa, seksuaalineuvontavastaanotto, apua väkivallan uhreille tai seksuaaliväkivallauhreille jne. Myös meiltä Tampereelta löytyy toimintaa. Tyttöjen talosta voit lukea lisää sen omilta nettisivuilta.
my clarins nuorten sarja
Tapahtumassa tosiaan meidät jaettiin ryhmiin ja käytiin kolme kohtaa tutustuen samalla My Clarins tuotteisiin sekä ihon hyvinvointiin. Lopussa oli vielä Marielan äänimaljarentoutus, jota valitettavasti saatiin ihastella junassa instagram livestä, sillä meidän piti lähteä puoltatuntia aikaisemmin ennen tapahtuman lopetusta junaan. Kiitos ihanasta illasta kaikille paikalla olijoille ja järjestäjille.
my clarins asu ja meikki


Näistä saatat myös pitää:

Kahden unelmahomman välillä + asukuvat

Luonnollinen hampaiden valkaisu

Tee se itse luomiväripaletti

2 kommenttia

  1. Veera kirjoitti:

    nättejä kuvia, matkanne kuulostaa mukavalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.