Hae
Inka Nitta

KAHDEN UNELMAHOMMAN VÄLILLÄ + ASUKUVAT

P2080206
Viime aikoina on oon ollut tosi hiljainen somessa. Mua harmittaa se, sillä tää on mulle todella rakas juttu ja siitä onkin kehkeytynyt hieman stressiä tähän kaiken muun päälle. Olen ollut super paljon päivätöissäni vaatekaupassa ja opetellut täysin uusia asioita. Meidän liikkeen päällikkö ei jatkanut enään päällikkönä liikkeessä, joten apulaismyymäläpäällikkönä olen totta kai ollut vastuussa siihen saakka, kunnes uusi päällikkö saapuu liikkeeseen. Tässä on siis muutama viikko leikitty myymäläpäällikköä ja paljon on ollut uuden opettelua.
P2080242Aloitin apulaismyymäläpäällikön sekä somistajan työt lokakuun puolessa välissä ja onhan se ollut huomattavaa, että juuri silloin tämä somessa näkyminen on vähentynyt. Teen tällä hetkellä kahta mun unelmahommaa: päivätyö ONLYllä ja some ja on vaikea aina valita näiden välillä. Minulla on just nyt vain tosi suuret etenemismahdollisuudet päivätyössäni, joten vedän ihan täysiä ja siksi tuntuu, että olen unohtanut blogin kokonaan! Kahden unelmahomman välillä on vain löydettävä se rytmi, että pystyn tekemään molemmat kunnolla. Välillä vain tuntuu, että ei osaa tehdä täysiä kuin yhtä asiaa kerrallaan! Onnistuuko se sinulta?

P2080218
Täytyy löytää se kultainen keskitie, että saan molemmat mahdutettua päivääni ilman suurta stressiä ja, että saisin somen postaustahdin taas normaaliksi. Blogi on kuitenkin todella rakas harrastus jo 10 vuoden takaa ja haluan ehdottomasti joku päivä saada töitä liittyen someen. Juuri nyt täytyy kuitenkin löytää se rytmi, jolla saan pidettyä aktiivisen rytmin kahden unelmahomman välillä.
P2080247
Tää postaus nyt meni ihan jaaritteluksi ja omien ajatusten pieneen avaamiseen. Noh, onhan tässä sentään kuvituksena viime perjantain asukuvat, kun reissattiin Viivin kanssa Helsinkiin yhteen ihanaan tapahtumaan, josta tulee myöhemmin hieman juttua tänne blogin puolelle.
P2080229

takki – ONLY / neule – ONLY / housut – ONLY / kengät – Skopunkten / reppu – NewYorker


Näistä saatat myös pitää:

Paita kuin taideteos

TB Style Tammikuu

Kukkamaiharit talvella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *