Hae
Inka Nitta

LEMPI PAIKKANI KOTONA

lempi paikkani
lemppari paikkani kodissa
Lempi paikkani meidän kodissa on ehdottomasti olohuone. Tykkään meidän olohuoneen sisustuksesta ja etenkin tuosta harmaasta struktuuri seinästä, joka maalattiin tänne asunnon oston jälkeen mattamaisella Tunto Hienolla. Olohuoneen tauluseinä on myös mun mieleen ja se kuvaa asioita joista pidän. Metsä, vuoret, pöllö ja susi merkitsee rakkautta luontoon ja upeisiin maisemiin ja sudesta tietenkin tulee mieleen meidän ihana Bamse.
kodissa lempi paikkani
Asunnossamme on avokeittiö, joka on siis ruokailutilan ja olohuoneen kanssa yhdessä tilassa, joten tila on todella suuri ja avoin, mikä lisää sitä miksi nautin meidän olohuoneesta. Lempi paikkani itse olohuoneessa on tietenkin sohva. Hereillä ja kotona ollessani vietän todellakin eniten aikaa sohvalla. Näpyttelen blogipostauksia ja teen muita töitä useasti sohvalla, tuijotan Netflixiä siinä ja välillä rentoudun kasvonaamion ja hyvän kirjan kera siinä.
lempi paikkani kodissa
Mikä on sinun lempi paikkasi kotonasi?


Näistä saatat pitää:

Kuvia meidän kodista

Meidän kolmio – Pikku WC

Ostettiin asunto!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.