Hae
Inka Nitta

BETTE BOX HELMIKUU 2019 – Messy hair, don’t care

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box Helmikuu on täällä! Kuukauden teemana oli Love is in the Hair eli hiukset. Mennään suoraan aiheeseen ja mietitään lopussa millaisia ajatuksia Bette Box helmikuu sitten herättikään. Tilaa omasi *tästä!
helmikuun bette box 2019

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo

Shampoo on sulfaatiton joka puhdistaa hellästä, eikä kuormita hiusten käsittelemättömiä osia. Vahvistaa rakennetta, silottaa ja hoitaa huokoisia tai värjättyjä hiuksia. Ovh. 22,90/250ml. Saatavilla parturi-kampaamoista sekä Stockmann tavarataloista.

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Tehohoito

Hoitaa ja vahvistaa hauraiden, vaaleennettujen ja värjättyjen hiusten sisäistä rakennetta. Tehohoito tasapainottaa värjättyjen sekä huokoisten hiusten kosteuspitoisuutta ja antaa kiiltoa. Ovh. 24,90/200ml Saatavilla parturi-kampamoista ja Stockmanneilta.
bettebox helmikuu 2019

Bio2You Natural Hiusnaamio

Hiusnaamio sisältää silkkiproteiineja sekä aminohappoja, jotka ravitsevat hiuksia ja lisäävät niiden elastisuutta. Tuote lupaa tehdä hiuksista kiiltävät ja pehmeät. Ovh. 21,30/200ml. Saatavilla mm. Life-myymälöistä.

bettebox helmikuu

XZ Extra Strong Hiuskiinne

Hiuskiinne on kokenut uudelleen lanseerauksen viime syksynä. Antaa voimakkaan pidon ja on ihanteellinen tuote kampausten viimeistelyyn. Ovh. 2,90/100ml Saatavilla päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.
bette box helmikuu

Lumene Klassikko Kosteuttava Silmänympärysvoide

Kosteuttava silmänympärysvoide on sopiva kaikenikäisille. Tuote on kevyt ja hajusteeton, joka kosteuttaa ja imeytyy nopeasti. Ovh. 7,90/15ml. Saatavilla tavarataloista, hyvin varustelluita päivittäiskaupoista sekä verkosta.
bette box helmikuu 2019

Salus B-vitamiini

Ylimääräisenä tuli vielä näytepullo nestemäistä Saluksen B-vitamiinia. B-vitamiinit edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa. Lisäki auttavat väsymykseen ja uupumukseen.
helmikuun bette box

Bette Box Helmikuu ei ollut mieleeni. Moni näistä tuotteista lähtee kiertoon, sillä esimerkiksi taas yhdelle lakkapurkille tuskin on käyttöä ja hiusnaamion sain myös tammikuun Bette Boxista. Blond Me sarja herätti myös minussa ihmetystä, että miksi ihmeessä tummatukkaisen boksiin oli kyseinen sarja eksynyt, vaikka sarjaa voikin vaalennettujen hiusten lisäksi käyttää värjätyille. Nimi on kuitenkin hämäävä. Boksista löytyi myös tasan yksi täysikokoinen tuote, joka oli tuo Lumenen silmänympärysvoide. Boksin arvo ei kovinkaan paljoa siis ollut. Vaikka Bette Box helmikuu ei onnistunut, toivotaan, että maaliskuun boksi olisi taas mieleinen.

*Affiliate-linkki


Näistä saatat myös pitää:

Luonnollinen hampaidenvalkaisu

Talven parhaimmat kausituoksut

Paras meikinpoistoaine, jota olen kokeillut

2 kommenttia

  1. Fanny/ Bette Box kirjoitti:

    Kiitos Inka että jakaat ajatuksiasi boksista, ne ovat meille tosi tärkeitä! ? Harmi kuulla, ettet ollut ihan tyytyväinen helmikuun Betteen ? Toivottavasti maaliskuun boksi osuu enemmän makuusi ? Aurinkoista päviää! Terkkusin, Fanny/ Bette Box

    • Inka Nitta kirjoitti:

      Moikka! Helmikuu ei nyt ollut mieleeni oikeastaan teeman ja matkakokoisten tuotteiden vuoksi. Onneksi kuitenkin viimeisimmät varmaan kuusi boksia on ollut mieleeni ja joukosta on löytynyt myös kaikkien aikojen suosikkibokseja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *