Hae
Inka Nitta

PAITA KUIN TAIDETEOS

onlbellis
taideteos paita
Ihanaa sunnuntaita! Tässä nyt kuvia asusta, joka vilahtikin jo edellisessä TB Style – postauksessa. Tässä asussa näkyy mun tämän hetken ehdottomin lemppari yläosa, eli  tämä taideteos paita. Taideteos kollari on ihan super pehmeä ja sopivasti oversize. Paita on myös tosi monikäyttöinen ja olen ajatellut yhdistää sen myös mm. hameeseen.
taideteos kolitsipaita
paita kuin taideteos
Tästä asusta löytyy myös muita tämän hetken lemppareitani mm. tuo 17 eurolla NewYorkerista löytämäni pikku reppu. Osa mun lukijoista voikin muistaa, että olen etsinyt viime keväästä asti kivaa pikku reppua arki-käyttöön, mutta kuitenkin sellaista, että se ei ole liian hieno, että menee myös koiran kanssa päiväretkille.
taideteos kollari

taideteos paita – ONLY  / farkut – ONLY / saappaat – Skopunkten / reppu – NewYorker

Mitä mieltä asusta?


Näistä saatat myös pitää:

Kukkamaiharit talvella

Punainen toppatakki – vuoden ekat asukuvat

Kaikki vuoden 2018 asut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *