Hae
Inka Nitta

LUONNOLLINEN HAMPAIDENVALKAISU

*Postauksen tuotteet saatu pr-lahjana

my white secret tuotteet
Sain jo jonkin aikaa sitten testiin pr-lahjana My White Secret – hampaidenvalkaisusarjan tuotteita. Mä en koskaan ole eläessäni käyttänyt aikaisemmin mitään hampaidenvalkaisutuotteita, joten nämä kiinnostivat kovasti. Luonnollinen hampaidenvalkaisu ei jännittänyt niin paljoa, kun kokemusta ei tuotteita ole ollut. My White Secret – hampaidenvalkaisutuotteet on siis luonnollisia ja kliinisesti tutkittuja hammaslääkäreiden suunnittelemia tuotteita.
luonnollinen hampaidenvalkaisu liuskat

Hampaiden valkaisuliuskat

Tämä paketti sisältää 14 liuskaa, joten kyseessä on kahden viikon valkaisukuuri. Liuskoissa on yksinkertainen asteittain valkaise vaikutus ja liuskat lupaavat luonnollisesti valkaista kolme astetta! Liuskoja pidetään 30-60 min päivässä ja sen ajan voi käyttää hyvin hyödyksi vaikka meikatessa yms.Minulla on ideana vielä tehdä valkaisutehosta ja hampaiden värierosta myöhemmin postausta.
day&night toothpast my white secret

Päivä- ja yö hammastahna

Nämä pienet hammastahnapurkit on niin söpöt! Pakkauksessa on päivä- ja yökäyttöön omat hammastahnat, joissa molemmista löytyy raikastavaa ja puhdistavaa minttu-aromia. Molemmat tahnat sisältävät xylitolia, joka auttaa estämään hampaiden värjäytymistä, sekä likaantumista. Yötahnassa myös aktiivihiiltä, joka luonnollisesti valkaisee hampaita poistamallla värjäytymiä.
bambuhammasharja luonnollinen

Bambuhammasharja

Oikeasti varmaan mielenkiintoisin tuote olin kuitenkin tämä bambuhammasharja. Bambuhammasharja on ympäristöystävällinen valinta, sillä hammasharjan varsi on kierrätettävä ja Pandaystävällinen valinta!
my white secret luonnollinen ja kliininen
Valikoimaan kuuluu myös aktiivihiililanka sekä hampaiden valkaisujauhe. My White Secret on eläinkokeeton valinta! Suosittelen testamaan tuotesarjaa, sillä lopputuloksena on luonnollinen hampaidenvalkaisu. Saatavilla Norris.fi


Näistä saatat myös pitää:

Bette Box Tammikuu

Talven parhaimmat kausituoksut

Paras meikinpoistoaine, jota olen kokeillut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.