Hae
Inka Nitta

TB STYLE TAMMIKUU

Ajattelin aloittaa uuden postaussarjan TB STYLE, jossa käydään joka kuukausi edellisvuosien asukuvia läpi ja katsotaan miten minä ja mun tyyli on muuttunut. Olen joskus aikaisemmin myös tehnyt tätä postaussarjaa, mutta se jäi ikävästi kesken. Inka Nitta blogia olen pitänyt jo vuodesta 2011, mutta olen kahdelta ensimmäiseltä vuodelta poistanut kaikki blogipostaukset, kun photobucketissa olevat kuvat ei enään näkynyt ja täten mulla ei edes ole tallella enään niin vanhoja kuvia, joten ensimmäiset on nyt vuodelta 2013. Tässä siis TB STYLE Tammikuu!
tammikuu 2013 tb style tammikuu

Tammikuu 2013

Okei, ensin sanotaan, että apua tuo laatu! Vuonna 2013 etenkin talvikuukausina otin paljon asukuvia peilin kautta. Tässä asussa ei ole mitään mitä pukisin enään päälleni, paitsi no mustat farkut tietenkin. Paitsi nuo taitaa olla itseasiassa farkkulegginsit, joten ei! 😀
IMG_6197

Tammikuu 2014

Tämä oli niin mun bileasua parhaillaan juurikin tuona vuonna. Hame ja toppi ei sovi ollenkaan yhteen ja korujen kanssa on hieman ehkä liioteltu. Toppi on kyllä ihan kiva ja sen laitoinkin vasta vuosi sitten kiertoon. Ei enään tälläisiä bile-asuja!
asukuviajankaturtola 043

Tammikuu 2015

Apua kuinka söpö olen! 😀 Mulla oli aina noi kengät, kutstuin niitä nimellä ajelukengät, kun niillä oli mukamas niin hyvä ajaa autoa. Tämä asu ei ole pahimmasta päästä, mutta en kuitenkaan enään pukisi mitään tästä kokonaisuudesta päälleni.
tititi

Tammikuu 2016

Ensin pakko sanoa, että en käsitä millainen muutos on tapahtunut vuoden 2015 ja 2016 välissä. Tämä asu on jo tosi lähellä mun omaa tyyliä ja mulla ei tästä ole oikein mitään huonoa sanottavaa. Mitään näistä vaatteista ei kuitenkaan enään minulta löydy.
haiharankartano

Tammikuu 2017

Tuona vuonna tuo villakangastakki oli ihan mun suosikki! Nyt huomasin, että en käyttänyt sitä lainkaan syksyllä tai alkutalvesta, joten se menee kyllä myyntiin. Tämä on kyllä kiva asu ja uskon, että voisin pukea kokonaisuuden päälleni esimerkiksi eri takin kanssa. Tästä asusta vaatekaapista löytyy vielä kaulakoru, nilkkurit ja nahkalegginsit.
vuoden ekat asukuvat

Tammikuu 2018

Viime vuoden all black asu, jonka voisin pukea ehdottomasti uudestaan päälleni. Tästä asusta löytyy vielä kaikki vaatekaapista ja uskonkin, että tälläinen yhdistelmä on jo nähty minulta talven aikana, tosin erilaisilla kengillä.
tb style tammikuu 2019

Tammikuu 2019

Ja tässä uusin tulokas ihan viime viikolta! Tästä asusta tulossa vielä ihan oma asupostaus, jossa kuulette asusta lisää.

Miltäs tämä postaussarja muuten kuulostaa? Onko toinen osa ja siitä seuraavat ihan tervetulleita?


Näistä saatat myös pitää:

Kukkamaiharit talvella

Punainen toppatakki – vuoden ekat asukuvat

vinkit pyykinpesuun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *