Hae
Inka Nitta

KUKKAMAIHARIT TALVELLA

kukkamaihareissa

Muutaman viikon ajan talvi on kyllä ollut parhaillaan! Lunta on ollut riittämiin ja pakkanenkin on paukkunut. Tykkään kyllä hirmuisesti talvesta ja kylmästä, mutta yli 20 asteen pakkaset tekevät kyllä jo kipeää, kun pukeutuminen on silloin todella rajoitettua. Kuvien otto päivänä oli varmaan alle 10 astetta pakkasta. Paras keli talvisin on noin. -7 astetta ja auringonpaiste!
kukkamaiharit ja villakangastakki
kukkamaiharit talvella

Päälleni valikoitui yksinkertaista ja tummaa. Viime talvena ostamani villakangastakki nahkaisilla yksityiskohdilla on ollut super kovassa käytössä, sillä siinä on 40% villaa, joten lämmittää oikeasti jopa pakkaskeleillä. Takin kaveriksi valitsin nuo aivan ihanat kukkamaiharit, jotka ostin jo marraskuun lopulla. Mä en ole ennen omistanut yhtiäkään maihareita ja olinkin metsästänyt täydellisiä jo pitkään, kunnes kukkamaiharit tuli vastaan Skopunktenissa ja ne oli vaan pakko saada! Onhan ne kyllä myös käytössäkin ollut.
kukkamaiharit
kukkamaihareissa museolla

Takki & farkut – VERO MODA / Neule – ONLY / Kukkamaiharit – Skopunkten / Huivi & Laukku – Pieces

Näistä saatat myös pitää:

Punainen toppatakki – Vuoden ekat asukuvat

Kaikki vuoden 2018 asut

Synttärijuhlat: Mä 22 vuotta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *