Hae
Inka Nitta

KUVIA MEIDÄN KODISTA

kuvia kodista
kuvia sohvasta
Kaksi kuukautta takana uudessa asunnossa. Halusin jakaa muutamia kuvia meidän kodista sneak peak tyylillä. Muutamia sisustushankintoja mm. uudet verhot kaikkiin huoneisiin, olohuoneen uudet matot ja työhuoneen kalustukset on vielä hankittava, mutta pikku hiljaa pikku hiljaa!
kuvia vaatehuoneesta
kuvia meidän kodista
kuvia keittiöstä
Mun lemppari juttuja meidän kodissa on olohuoneen seinä, joka on maalattu mattapintaisella Tunto Hienolla ja suuren vaatehuoneen kaksoisovet. Tykkään kyllä kokonaisuudessaan meidän kodista todella paljon ja pääasiana on se, että tämä myös tuntuu kodilta.
kuvia tauluseinästä
kuvia kodistani

Sisustus-aiheisien postauksien kanssa on ryhdistyttävä ja haluaisin todellakin tehdä näitä enemmän. Kysyisin siis teiltä, että millaisia sisustukseen liittyviä blogipostauksia haluaisitte lukea ja nähdä minulta?


Näistä saatat myös pitää:

Meidän kolmio – Pikku WC

Ostettiin asunto!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.