Hae
Inka Nitta

PUNAINEN TOPPATAKKI – VUODEN EKAT ASUKUVAT

ottawa punainen toppatakki
punainen toppatakki only
Töiden, kiireiden ja alkukuun huonojen kelien vuoksi ei tammikuussa ollut vielä kuvattu yhtäkään asua. Viime viikolla kuitenkin vietin vapaapäiväni Viivin kanssa ja eksyttiin ihan keskustaan asti! Lähdettiin myös aikaisin, että varmasti ehdittäisiin tekemään jotain valon aikana. Meidän oli aluksi tarkoitus mennä lounaalle yhdessä, mutta päädyttiinkin Tallipihalle ottamaan muutamat kuvat ja kahville. Maistoin myös ensimmäistä kertaa valkosuklaamutakakkua, joka oli muuten super hyvää, vaikkakin todella makeaa.
new ottawa jacket
Toppatakkia kaipasin tälle talvelle. En ollut ostanut uutta toppatakkia varmaan 3-4 vuoteen, joten koiranulkoilutustakkia lukuunottamatta kaikki paksut takit olivat ohentuneet ja kylmiä. Ostin joulukuussa tämän ihanan punaisen toppatakin meiltä töistä Onlystä. Punainen toppatakki ei ole ehkä niin paksu mitä olisin toivonut, mutta lämmittää varmasti ainakin sinne 20 asteeseen. Haaveissa olisi juuri nyt jokin untuvatakki, koiran takia kun on pakko lähteä pihalle, vaikka mittari näyttäisi yli 30 astetta pakkasta. Anyway, tykkään tuosta takista paljon, kun se on hieman slimmimpi eikä tee oloa Michelin ukoksi, kuten monet muut talvitakit. Punainen toppatakki on muutenkin ihana väriroiske muuten tummaan pukeutumiseen.
onlyn punaisessa toppatakissa


Näistä saatat myös pitää:

Kaikki vuoden 2018 asut

Synttärijuhlat: Mä 22 vuotta

Vinkit pyykinpesuun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.