Hae
Inka Nitta

VUOSIKATSAUS 2018 1/2

10 päivää ollaan eletty vuotta 2019, mutta palataan vielä pariin otteeseen viime vuoteen. Nyt meinaan joka vuotiseksi perinteeksi muodostunut vuosikatsaus ja sen ensimmäinen osa. Joka vuosi sitä ajattelee, että mitään ei ole tehnyt ja vuosi on ollut samanlaista oravanpyörää kokoajan. Kuitenkin joka kerta, kun selaa kuvia kuluneelta vuodelta, huomaa, että onhan sitä sittenkin tullut tehtyä kaikennäköistä. Tässä siis vuosikatsaus 2018!
Vuosikatsaus 2018

Tammikuu

Tammikuussa tein paljon töitä, sillä oli viimeinen kuukausi Pop Up myymälässä, jossa olin töissä. Tammikuussa blogin puolella keskityttiin edellisen vuoden mm. joululahjoihin ja vuosikatsaukseen. Kävin katsomassa ensimmäistä kertaa livenä Stand Uppia Tampereen TTT-klubilla ja pääsin vielä suoraan suosikkini Ali Jahangirin keikalle. Käytiin Bamsen kasvattajalla Ilmajoella ja harrastettiin muutenkin koiran kanssa.
Vuosikatsaus 2018

Helmikuu

Blogi siirtyi bloggerista blogiportaaliin, joka oli iso muutos blogiurallani. Hurahdin täysin korvakoruihin, etenkin roikkuviin. Kävin paljon kahviloissa ja näin mun ystäviä keskustassa. Olin mun ystävän synttärijuhlissa. Kiersin valaistun Pyhäpolun, josta tein oman postauksen, joka oli super suosittu! Helmikuussa oli myös yksi blogi-ilta.
Vuosikatsaus 2018

Maaliskuu

Maaliskuussa luin pari kirjaa ja kirjoittelinkin kirja vinkkejä bloggaajille. Blogin kanssa oli todella paljon motivaatiota. Kirjoittelin Naistenpäivänä postauksen siitä, että onko Naistenpäivän merkitys kadonnut? ja sain paljon ihania kommentteja. Maaliskuussa oli myös Pyhimyksen keikka pakkahuoneella ja mun sisäinen fanityttö heräsi taas. Kävin Helsingissä parilla Pr-toimistolla sekä Vantaalla lanseerattiin uusi Fanni K sisustusmerkki, johon pääsin etukäteen hieman tutustumaan.
Vuosikatsaus 2018

Huhtikuu

Huhtikuussa mun karvalapsi täytti vuoden, oli kauppakeskus Ratinan ennakkoavajaiset, joihin sain kutsun ja kävin vuoden odotetuimmassa blogi-gaalassa Helsingissä. Kuvailtiin myös vappua varten asuvinkkejä ja innostuinkin juhla-aiheisista postauksista kovasti.  Kirjoittelin mustista farkuista, joista ei lähde väri, vaatekauppatyöskentelyn huonoista ja hyvistä puolista ja mm. mun blogi bullet journalista.
Vuosikatsaus 2018

Toukokuu

Toukokuussa nautittiin jo lämpimistä keleistä, joten ulkoilin todella paljon ja vietin aikaa koirani kanssa. Kävin katsomassa ennakkoon Deadpool 2 elokuvan uudessa Tampereen Finnkino Plevnan Scape-salissa. Käytiin porukalla Korkeasaaressa, jossa ei nähty melkein mitään kissaeläimiä! Oli taas yksi blogi-ilta ja löysin mm. uuden hiustuote suosikin.
Vuosikatsaus 2018

Kesäkuu

Kesäkuussa oli heti sukulaisen Yo-juhlat Kristiinankaupungissa ja oli ihana nähdä muitakin sukulaisia pitkästä aikaa! Aloitin tekstiilikuidut postaussarjan ja pukeuduin paljon keltaiseen. Ostin vihdoista viimein uuden objektiivin ja rakkaus blogikuviin syntyi tuhatkertaisena uudestaan! Kävin Särkänniemessä ja vietin kolmen viikon loman töistä. Käytiin Bamsen kanssa myös ensimmäinen päivävaellus Helvetinjärvellä ja innostuin patikoinnista todella.

Vuosikatsaus 2018 jatkuu sitten lopuilla kuukausilla myöhemmin! Millainen oli sun viime vuoden ensimmäinen puolikas?


Näistä saatat myös pitää:

Kaikki vuoden 2018 asut

2 kommenttia

  1. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Kyllä vuoteen mahtuu paljon erilaisia juttuja vaikka sitä ajatteleekin ettei olis tehnyt yhtään mitään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.