Hae
Inka Nitta

TALVEN PARHAIMMAT KAUSITUOKSUT

*Sisältää mainoslinkkejä

Rakastan The Body Shopin tuotteita, etenkin niiden tuoksujen ja tuotteiden monipuolisuuden takia. Hankin jo joulukuussa kolme suihkugeeliä, kylpypalloja ja yhden kuorinnan tämän talven kausituoksuista! Oikeastaan kausituotteet olivat tarkoitettu vähänniinkuin joululle, mutta itse sanoisin, että nämä ovat enemmänkin talvisia. Osaa sarjojen tuotteista on muutenkin myynnissä edelleen. Nämä on kuitenkin mielestäni talven parhaimmat kausituoksut!
talven parhaimmat the body shop

Suihkugeelit

Suihkugeelit hankin tosiaan jokaisessa sarjassa: **Berry Bon Bon, **Vanilla Marshmallow ja **Peppermint Candy Cane. Oma henkilökohtainen suosikkini on tuoksuista Berry Bon Bon, joka sisältää karpalonsiemenöljyä ja todellakin tuoksuu metsän huurteisilta talvimarjoilta! Vanilla Marshmallow on mieto, mutta makean pähkinäinen tuoksultaan, kun taas Candy Cane tuoksuu todella vahvasti ja vaikka onkin ihan syötävän hyvän tuoksuinen, uskon, että tuoksu alkaa kyllästyttämään pesuhetkissä jossakin vaiheessa.
talven parhaimmat kausituoksut

Kylpypommit

Hankin myös suloisen söpöt ja nätit kylpypommit kaikissa yllämainitsemissani tuoksuissa. Vanilla Marshmallow pöllö on näistä ehkä lempparini haha! Meiltä kotoa ei kylpyammetta löydy, mutta tykkään käyttää näitä mm. jalkahoitona esimerkiksi saunassa, tai ihan vain olkkarissa sohvalla istuen. Nämä on myös oiva ja helppo lahjaidea esimerkiksi suklaalevyn kanssa.
talven parhaimmat tuoksut

Vartalokuorinta

Ostin vielä yhden tuotteen kausisarjoista, meinaan vartalokuorinnan. Rakastan The Body Shopin vartalokuorintoja, sillä niissä on oikeasti sitä sokeria, mikä tuntuu iholla! Kuorinnan valitsin totta kai tässä lempi tuoksussani, eli Berry Bon Bonissa. Vartalokuorintaa ei netissä valitettavasti enään ole jäljellä, mutta kannattaa katsoa myymäläkohtaisesta hausta, josko jossain myymälässä olisi vielä tätä jäljellä.
talven parhaimmat kausituotteet

Onko sinulla nämä parhaimmat kausituoksut tänä talvena?

**Affiliate-linkki


Näistä saatat myös pitää:

Paras meikinpoistoaine, jota olen kokeillut

Vartalojugurtti – rasva mikä imeytyy sekunneissa

Organic shop – vartalokuorinnat

 

 

2 kommenttia

  1. hannamariav kirjoitti:

    TBS:llä on kyllä aina niin ihanat tuoksut heidän tuotteissa ja etenkin näissä joulunalustuotteissa! Peppermint Candy Cane on näistä mun suosikki <3

    hanna
    http://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    • Inka Nitta kirjoitti:

      The Body Shop osaa kyllä tuoksuissa! Peppermint Candy Cane olikin monen suosikki, enkä ihmettele yhtään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.