Hae
Inka Nitta

SYNTTÄRIJUHLAT: MÄ 22 VUOTTA

synttärit
Nyt vietetään vuoden viimeistä päivää ja haluankin toivottaa jo kaikille blogini lukijoille oikein hyvää uutta vuotta! Ennen kuin muistellaan mennyttä vuotta, palataan viime lauantaihin, kun kutsuin tyttökavereita kylään ja järjestin synttärijuhlat!
synttärijuhlat
synttärijuhlat
Ikää tuli mittariin jo joulupäivänä, mutta olen joka vuosi juhlinut synttäreitäni aina joko seuraavana viikonloppuna tai edellisenä. Joulun ja uuden vuoden aikaa on vaikea saada kaikkia ystäviä mukaan, mutta sainkin kun sainkin kuuden hengen tyttöporukan juhlimaan, vaikka pari harmillista perumista tulikin päivää aikaisemmin.
minä 22 vuotta
synttärijuhlat tarjoilu
Synttärijuhlissani oli tarjolla kinkkupiirasta, gluteenitonta mansikkakakkua, suklaata, sipsiä ja cocktailtikkuja. Tarjosin myös kaikille alkumaljat ja perinteisen boolin sijasta juhlissa oli shottitarjotin, jossa oli kaksi erilaista shottia vaihtoehtoina. Boolia jää joka kerta niin paljon viemäriin heitettäväksi, mutta shotit menivät hyvin kaupaksi.
syntymäpäiväjuhlat
Päälleni valitsin ONLY Studio merkkisen kimallehaalarin ja punaiset matalakorkoisen nilkkurit. Olen kyllä ihan hulluna juhlahaalareihin ja yleisesti juhlavaatteisiin tällä hetkellä. Kaupoista löytyy niin paljon ihania juttuja just nyt! Kumpa vain tulisi enemmän tilaisuuksia, joihin voisin pukeutua näin.

Oli kivat synttärijuhlat! Ihanaa kun on niin upeita ystäviä.


Näistä saatat myös pitää:

Mitä pukki toi lahjaksi?

Joulu 2018 – fiiliksiä ja kuvia aatosta

Synttärijuhlani 2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.