Hae
Inka Nitta

MITÄ PUKKI TOI LAHJAKSI?

Olen aina tykännyt nähdä mitä muut saa joululahjoiksi ja uskon, että en ole ainoa. Joka vuosi pyydetään lahjojen esittely postausta blogiin ja joka joulu se on todella suosittu. Nyt siis kerron teille, että mitä pukki toi?
pukki toi iittalaa
Avopuolisolta tuli Iittalan Essence sarjan skumppalasit, joista olenkin jo hetken aikaa haaveillut. Nyt puuttuu enään kyseisestä sarjasta malja-lasit, jotka haluaisin. Lasejen mukana sain pari pakettia suklaata. Tuo vadelmajukurtti on ihan mun suosikki!
tamperelainen pukki toi
Äiti yllätti ja toi Tamperelaisella murteella varustetut tiskirätin ja keittiöpyyhkeen. Nämä on kyllä ihanat ja niin hauskat! Hyvä lahjaidea myös esimerkiksi jollekkin ulkomaalaiselle kaverille.
mitä pukki toi lahjaksi
Yhtenä yhteisenä lahjana saatiin suuri valkoinen kynttilä sekä super kaunis kultaisella terällä varustettu keittiöveitsi. Tämä tulee niin tarpeeseen!
pukki ja huskykiekko

Viiviltä sain ulkolyhdyn ja sinne kynttilän, sekä suloisen meikinpesupannan ja setin tekoripsiä. Lahjan pääpainona oli kuitenkin tuo siperianhusky parkkikiekko ja se on niin hauska! Kiitos suloisesta lahjasta.
pukki toi lahjoja
Iskältä sain aivan ihanat ja kauniit pitkät villasukat sekä kynsienhoitosetin. Sain vinkin, että tälläisellä on myös hyvä viilata koirien kynsiä, haha!
mitä pukki toi joululahjaksi
Lokki-valaisin oli lahja avopuolison äidiltä ja periaatteessa meidän yhteinen lahja. Tämä sopii täydellisesti meidän uuteen asuntoon.
mitä pukki toi jouluna
Yksi lahjoista oli ihana Lancomen pakkaus, josta löytyi neljä erilaista ripsiväriä! Lancomen ripsivärit on kyllä todella hyviä, mutta valitettavasti todella hajustettuja.
mitä pukki toi
Veeralta sain ihanan yllätyslaatikon, mikä sisälsi ihanan tuoksukynttilän, panda sheet maskin, 3 kpl kultaisia peel of naamioita ja kahdet ripset. Nuo Sweed lashes ripset kiinnostaa kyllä kovasti ja odotan niiden laadulta melko paljon.

Tälläisiä joululahjoja tänä vuonna! Mitä pukki toi sinulle?


Näistä saatat myös pitää:

Joulu 2018 – Fiiliksiä ja kuvia aatosta

Joulun suunnitelmat

Talvinen asu @Tampereen joulutori 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *