Hae
Inka Nitta

JOULU 2018 – FIILIKSIÄ JA KUVIA AATOSTA

Mun vapaat on nyt pidetty ja tänään Tapaninpäivänä suuntaan taas töihin.Mun joulu 2018 meni oikein rauhallisissa tunnelmissa ja ajattelin, että olisikin hauska jakaa teidän kanssanne mun jouluaaton tekemiset. Kuvien otto hieman jäi siinä rentoutuessa, mutta puhelimella aina hieman välillä nappasin jotakin.
Joulu 2018 Minun jouluni
Herättiin avopuolison kanssa vasta joskus kymmeneltä ja makoiltiin pitkään sängyssä. Normaalisti meillä aattoaamu alkaa riisipuurolla, mutta tänä vuonna unohdettiin puuroriisit kauppaan, joten tyydyttiin ihan vain ruisleipään. Käytiin melkein heti neljän kilometrin kävelyllä ja aattona oli kyllä aivan ihana ilma! Pidin myös kunnon ihonhoitoaamun, sillä suihkussa kuorin ja pesin kunnolla, rasvasin vartalon ja käytin kahta erilaista naamiota. Kangasnaamiot sekä etenkin The Body Shopin naamiot on lemppareitani.
Joulu 2018 Minun jouluni
Vietin koko joulun porohousuissa ja hauskassa joulupaidassa. Äitini saapui meidän luokse iltapäivällä ja mies lähti omien vanhempiensa luokse aatoksi. Äidin kanssa syötiin hyvin, juotiin, kuunneltiin joulumusiikkia sekä katseltiin piirrettyjä. Leivottiin myös älyttömän paljon joulutorttuja! Piparit jostain syystä jäi tänä vuonna, vaikka täksi vuodeksi ostin uuden muotinkin.
Joulu 2018 Minun jouluni
Kuudelta lähdettiin uudestaan Bamsen kanssa pihalle ja seiskan aikaan vaihdettiin lahjoja. Kahdeksan aikaa avomies tuli myös kotiin ja avattiin yhdessä loput paketit, joista paljastui kyllä kivoja juttuja. Katsottiin illalla yhdessä tämän vuoden Rakasta Joulua konsertti, maisteltiin juustoja ja juotiin glögiä.

Tälläinen oli mun joulu 2018.


Näistä saatat myös pitää:

Joulun suunnitelmat

Talvinen asu @Tampereen joulutori

Bette Box Joulukuu 2018 – Merry Christmas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *