Hae
Inka Nitta

JOULUN SUUNNITELMAT

Ihanaa aatonaattoa! Joko siellä kovasti odotetaan joulunpyhiä? Mun joulun suunnitelmat eivät ole ihmeellisiä, mutta ajattelin kuitenkin hieman kertoa teille niistä ja samalla jakaa näitä fiilistely kuvia, joita on tullut otettua tänä vuonna.
Joulun suunnitelmat
Eilen tosiaan vietin vapaapäivää ja kävinkin vasta ensimmäisellä joululounaalla Lahdessa, iskäni luona. Tänään suuntaan vielä tekemään lyhyen työvuoron, jonka jälkeen täytyy tehdä kotona perusteellinen joulusiivous. Illalla käydään vielä jakamassa muutamat joululahjat ystäville ja sukulaisille. Rakastan lahjojen antamista sekä niiden ostamista!
Joulun suunnitelmat
Jouluaatto menee meillä rauhallisesti. Aamun vietän avomiehen kanssa, kunnes hän lähtee viettämään aattoa vanhempiensa luokse ja meille tulee äitini sekä koira jää tänne. Aattona tarkoitus ulkoilla paljon, syödä hyvin, leipoa ehkä pipareita ja avata lahjoja.
Joulun suunnitelmat
Joulupäivänä minulla onkin synttärit! 22 tulee mittariin siis tiistaina. Sovittiin Viivin kanssa kakkukahvit meille silloin ja kahvittelun lisäksi hoidetaan muutamia blogijuttuja, jotka on saatava ulos välipäiviksi. Saman viikon viikonloppuna juhlitaankin sitten tyttöporukalla mun synttäreitä. Tapaninpäivänä suuntaankin jo töihin normaalisti. Onneksi on kuitenkin aatto ja päivä vapaana.
Joulun suunnitelmat
Millaiset on sinun joulun suunnitelmat?


Näistä saatat myös pitää:

BETTE BOX JOULUKUU 2018 – MERRY CHRISTMAS

TALVINEN ASU @TAMPEREEN JOULUTORI

VINKIT PYYKINPESUUN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.