Hae
Inka Nitta

MEIDÄN KOLMIO – PIKKU WC

kolmion wc
Me ostettiin meidän asunto lokakuun lopulla ja päästiin muuttamaan marraskuun viimeisenä viikonloppuna remontin takia. Täällä siis remontoitiin kylpyhuone ja sauna ihan kokonaan ja muutamiin huoneisiin suoritettiin mm. seinän maalausta ja esimerkiksi wc-tiloihin hankittiin kaikki uudet kalusteet. Pikku wc on meillä tällä hetkellä oikeastaan ainut asunnon huoneista, mikä on valmis. Tällä hetkellä ei ole edes mielessä siis edes maton vaihto tai muuta sisustusjuttuja, tuoksutikkuja lukuunottamatta.
wc kolmio
Kalusteet hankittiin tällä kertaa ihan vain Ikeasta. Päätettiin hyötykäyttää vessan vanhaa hanaa, joten siitä ei luovuttu. Pesuallas, jonka olisin alunperin halunnut, vaati yllätysyllätys sellaisen pitkän mallisen hanan, mikä olisi tullut altaan takaa. Päädyttiin siis toiseen ”malja-allas” malliin, josta kuitenkin tykkään myös paljon.

Allaskaappi ja pitkä päätykaappi takaseinässä on Ikean Godmorgon sarjaa. Näiden oli tarkoitus olla korkeakiiltoiset, mutta mun mies oli vahingossa hakenut tämän mattaisen version, jossa oli myös erilaiset vetimet. Kuitenkin allaskaappi olikin jo porattu seinään, ennenkuin ehdin huomata tämän, joten näillä nyt mennään!
pikku wc godmorgon
Peilin ja lampun tilalle hankittiin valollinen peilikaappi. Meidän vessasta löytyy nyt paljon säilitystilaa. Itse olen sitä mieltä, että säilytystilaa ei ikinä voi olla liikaa! Vessassa säilytän kosmetiikkaa mm. rasvat ja naamiot sekä hiustuotteet. Meikit löytyykin sitten toisesta paikasta. Peilikaappia vastapäätä kiinnitettiin Jyskistä ostamat hyllyt ja tällä hetkellä niitä koristaa kaktukset, tuoksukynttilä ja muovinen husky. Meidän pikku wc on tällä hetkellä todellakin mieleinen!
jysk wc hyllyt


Näistä saatat myös pitää:

Vinkit pyykinpesuun

Ostettiin asunto!

Eveliinan talo Nokia

 

2 kommenttia

  1. Anu kirjoitti:

    Kivan näköinen! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *