Hae
Inka Nitta

BETTE BOX JOULUKUU 2018 – MERRY CHRISTMAS

*Sisältää mainoslinkkejä

bette box joulukuu 2018
Bette Box joulukuu on nyt täällä! Itse tulen esittelyn ja omien mielipiteiden kanssa tällä kertaa hieman myöhässä, mutta ei sen niin väliä. Itselläni oli kovat odotukset tätä boksia kohtaan, sillä onhan kyseessä kuitenkin joulukuun Bette Box sekä  viime Bette Box oli ihan super hyvä.  Boksia vissiinkin oli matkalla muutamia erilaisia ja mä sain tämän ei pitkäaikaistilaajille suunnatun boksin, vaikka aikaisemmin on tullut pitkäaikaistilaajien versio. Noh, tällä kertaa se ei kyllä haitannut tipan tippaa! Jos et vielä tilaa itsellesi Bette Boxia, tee se *tästä!
bette box joulukuu 2018 cutrin

Cutrin Iconic Multispray monitoimisuihke

Tämä toimii hyvänä pohjustustuotteena kampauksille yms. Antaa luonnollista volyymia, kiiltoa sekä ryhtiä. Tuotteen pääaineena on koivusokeri, jolla saa kosteutetut ja vahvat hiukset. Cutrinin monitoimisuihketta on saatavilla kampaamoista sekä Sokos- ja Stockmann-tavarataloista. Ovh. 19,90€/200 ml. Boksista paljastui näytekoko.
bette box joulukuu 2018 manna kadar

Manna Kadar Brow Trio

Manna Kadarin uutuustuote on puuterimainen kulmatuote. Tämä vaikutti oikein hyvältä ja sävyt oikealta omiin kulmiini. Saatavuus Manna Kadarin omilta nettisivuilta ja ovh. on 15 USD.
bettebox joulukuu 2018

Femfresh Daily Intime Wash

Nimensä mukaisesti intiimialueelle kehitetty suihkusaippua. Saippuattomuus ja pH-tasapainotettu koostumus ei ärsytä intiimialuetta. Tässä suihkutuotteessa on Aloe Veraa, joka pitää ihosta huolta. Tuotetta voi käyttää myös suihkusaippuan tavoin vartalolle, joten uskon, että tulee käyttöön. Saatavilla Ego-myymälöistä, Stockmanneista sekä esim Stoorlan nettikaupasta. Ovh. 4,90€/250ml ja saatiin boksissa silti näytekoko.
bette box joulukuu 2018 mizon

Mizon Joyful Essence Mask

Mizonin kosteuttava kangasnaamio kasvoille. Saatavilla mm. Bearelin sivuilta. n. 2,5€ euroa per naamio. Mizon on kyllä ihan suosikkimerkkini kangasnaamoissa, joten tämä oli todella iloinen yllätys.
bette box joulukuu 2018 batiste

Limited Edition 2018 Batiste Pink Pineapple- kuivashampoo

Kuivashampoo raikastaa hiuksia ja niiden ilmettä pesukertojen välissä. Saa puhtaille hiuksille myös rakennetta, tuuheutta ja ryhtiä. Saatavilla päivittäistavarakaupoista sekä tavarataloista. Ovh. 7,90€/200ml. Batistea on kehuttu paljon ja se onkin ollut ostoslistallani pitkään. Nyt vihdoista viimein pääsen testaamaan tätä kuivashampoota!
bette box joulukuu 2018 anyday nuts

Anyday Nut bar With Berries

Uutuus pähkinäpatukka, joka on hyvä ottaa vaikka ruokailujen välissä! Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarataloista. Hintaa tällä on noin. 1,5€. Oli muuten hyvää!

Givenchy L’intredit

Ja taas hajuvesinäyte. Nämä on ihan kivoja, mutta itse en käytä lainkaan hajuvesiä. Pitäisi varmasti opetella. Tuoksu on uskalias ja mystinen kukkaistuoksu.

Tälläinen oli Bette Box joulukuu 2018. Sanoisin, että tämä oli kyllä iha kiva boksi, vaikka joulukuun Beteltä olisin kyllä kymmenkertaisesti odottanut paljon enemmän. Olen kuitenkin tyytyväinen, että sain tämän version boksista, sillä se pitkäaikastilaajien versio oli kyllä todella huono. Kuulin myös, että Bette Box uudistuu tammikuussa, joten toivotaan, että boksit paranee entisestään! Bette Box joulukuu ei siis ollut yllättäjä sisällöllään, mutta kelpo boksi ja tuotteet varmasti tulevat itsellä käyttöön. Jos haluat olla mukana uudistamassa Bette Boxia, tilaa *tästä itsellesi kuukausittainen yllätysboksi kosmetiikkaa.


Näistä saatat myös pitää:

PARAS MEIKINPOISTOAINE, JOTA OLEN KOKEILLUT 

MEIKKIPUSSIN UUTUUKSIA!

BETTE BOX MARRASKUU – SPARKLING BEAUTY

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.