Hae
Inka Nitta

TALVINEN ASU @TAMPEREEN JOULUTORI

joulutori
joulutori
Myös minä ehdin kuin ehdinkin kuvailemaan joulutorille tuon suositun kuusen eteen! Joulutori tuli kierrettyä hyvin nopeasti, sillä kuvien otto hetkellä oli oikeasti melko kiire ja sellainen perinteinen torilla fiilistely hieman jäi. Ensi viikolla tosin mun täytyy vielä poiketa keskustassa tekemässä viimeiset lahjaostokset, sillä poikaystävän lahjaan kuuluvaa juttua en saa kuin yhdestä liikkeestä Tampereen alueelta.
joulutori
joulutori
Onlyn pörrötakki on kyllä ollut kovassa käytössä, etenkin nyt pikkupakkasilla. Takki on super lämmin, mutta kuitenkin tyylikäs ja se on helppo ottaa pois esim. kaupassa, jos lämpö yllättää. Myös lämpöiset puolipoolot ja poolot on ollut tässä alkutalven aikana se juttu. Viime talvena pukeuduin kyllä ihan täysin erilaisiin neuleisiin ja talvivaatteisiin. Näin se oma tyyli ja maku vain muuttuu vuodesta toiseen!
joulutori
joulutori

takki – Only / pooloneule – Jacqueline de yong / farkut – Vero Moda / kengät – Skopunkten / laukku – Pieces

Joko joulutori on koluttu läpi tai entä millaisiin neuleisiin sä tykkäät pukeutua tänä talvena?


Näistä saatat myös pitää:

TURTLENECK NEULE & NAHKAHAME

MUSTA TEKOTURKISTAKKI & YLIPOLVENSAAPPAAT

PUNAINEN SILMÄMEIKKI & PUNAINEN NAHKAHAME

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.