Hae
Inka Nitta

PARAS MEIKINPOISTOAINE, JOTA OLEN KOKEILLUT

*Tuote saatu pr-lahjana

Sain I love me messuilla vieraillessani Bearelin pisteellä muutamia kivoja ihonhoitotuotteita. Käytiin super ihastuttavan myyjän kanssa läpi tuotteet, jotta varmasti löydettiin minulle mieleiset ja sopivat tuotteet. Pakko vaan vieläkin hehkuttaa sitä Bearelin pisteen asiakaspalevelutyttöä, sillä kosmetiikkapiireissä en ikinä ole saanut niin hyvää ja ammattitaitoista asiakaspalvelua. Minulle valikoitui tosiaan muutama ihonhoitotuote ja yksi niistä oli tämä The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanseri, josta tuli ehdottomasti paras meikinpoistoaine, jota olen koskaan kokeillut!
paras meikinpoistoaine

Kyseessä on siis meikinpuhdistusaine The Skin Houselta, joka sopii yksivaiheiseen puhdistukseen. Itselläni on käytössä kaksivaiheinen puhdistus ja tuote totta kai toimii myös siinä. Tämä ihana sorbetti on koostumukseltaan, kun kannen avaa niin todellakin sorbettimaista, mutta kun tuotetta ottaa käsille ja hieroo lämpimiä käsiä hetken yhteen, muuttuu sorbetti öljymäiseksi putsariksi.

Lemon Sorbeti Cleanseria on super helppo käyttää! Sorbettia otetaan mukana tulevalla pienellä spaattelilla, hierotaan käsissä (tai vasta kasvoilla) öljymäiseksi ja hierotaan kuiville kasvoille meikin päälle pyörivin liikkein. Puhdistusaineen saa helposti pestyä lämpimällä vedellä ja tämä sorbetti poistaa meikin kuin meikin, jättäen ihon kirkkaaksi ja pehmeäksi. Luonnon kasviuutteet- ja öljyt auttavat ihoa pitämään yllä sen kosteustasapainoa, eikä iho muutu kiristäväksi pesun jälkeen. Sitruunauute poistaa kevyesti kuollutta ihosolukkoa ja piristää sekä kirkastaa vösynyttä ihoa. Sopii myös herkälle iholle.
paras meikinpuhdistusaine
Lemon Sorbet meikinpoistoaineen tärkeimpiä ainesosia on mm. alppitähtiuute, acaimarjauute, mustikkauute, aloen lehtiuute, ruusunmarjaöljy, sitruunauute, valkomulperin hedelmäuute, vitis vinifera rypäleuute, imeläkirsikkauute ja kamelian siemenöljy.

Suosittelen ehdottomasti ottamaan kokeiluun tämän sorbetin, sillä on oikeasti paras meikinpoistoaine ikinä! Itse olen melkein jo ensimmäisen purkin käyttänyt loppuun, joten täytyy pistää tilaukseen jo uusi.


Näistä saatat myös pitää:

Meidän talouden luottomerkki kosmetiikassa

The Body Shopin uudistuneet huulipunat

Tee se itse luomiväripaletti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.