Hae
Inka Nitta

UUSI BLOGIKOTI

punainen nahkahame noisy may
MITEN MENEE?
Ihan super mahtava perjantaita ja tervetuloa mun uusille sivuille! Nyt tapahtui se mistä olen jo pitkän aikaa ollut innoissani, nimittäin Inka Nitta siirtyi Vaikuttajamediaan. Kulunut vuosi Stoorissa oli todella mukava ja toi kivasti puhtia tähän hommaan, mutta ei kuitenkaan ollut niin antoisaa kuin olisin odottanut.
desenio tauluseinä
tbs huulipunat
Blogin sisältö ei tule muuttumaa, vaikka ulkoisesti blogi näyttää hieman eriltä kodinvaihdon takia. Jopa osoite inkanitta.fi tulee toimimaan ja se uudelleenohjaa sinut vaikuttajamedian puolelle viimeistään huomenna.  Sisältö jatkuu siis mun tyylisenä ja näköisenä pääpainona edelleen muoti & kauneus. Ideana olisi lisätä postauksia enemmän liittyen uraan ja tuohon mun huskyyn, sillä ne on olleet kyllä todella toivottuja ja suosittuja postauksia. Myös sisustusta tullaan edelleen näkemään blogissa, mutta lähiaikoina toivottavasti enemmän kuin vain yksi postaus kuukaudessa, sillä uuden asunnon oston myötä sisustusjutut on todellakin ajankohtaisia.
helvetinjärvi
vero moda tekoturkis
Tuntuu hyvältä olla täällä! Uskon, että Vaikuttajamedia tulee tuntumaan kodilta blogille pitkään! Unelmani on jo pitkään, itseasiassa jo monta vuotta tehdä blogia sivutulona, joten on ihanaa, että olette mahdollistaneet sen sillä, että pääsin Vaikuttajamediaan ja, että tästä tuli uusi blogikoti.
vaalea karvatakki
testissä makeup revolution
Toivottavasti mahdollisimman moni vanha seuraajani on löytänyt tänne uuteen osoitteeseen ja tervetuloa myös uusille lukijoille. Palataan pian uusien juttujen parissa ja tervetuloa vielä kerran seuraamaan mun matkaa


Näistä saatat myös pitää:

MITEN UUSI TYÖ SUJUU?

OSTETTIIN ASUNTO!

MITEN MENEE? – PIENI LIFE UPDATE

2 kommenttia

  1. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Täällä on varmasti blogin hyvä olla ja rakentaa uutta kotia 😉 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.