Hae
Inka Nitta

TURTLENECK NEULE & NAHKAHAME

turtle neck neule
Hups, siitä on yli viikko kun viimeksi postailin tänne mitään. Just nyt aika on mennyt kuin siivillä ja postausmattomuus on tullut ihan vahingossa. Tiesin, että remontin, loppumuuton ja tällä hetkellä mylläävien työkuvioiden takia blogi jää hieman hiljaiselle, mutta en kyllä ihan tajunnut, että postauksia ei tulisi yli viikkoon!

Tosiaan viime viikko meni loppujen tavaroiden pakkaamisessa ja perjantai-iltana oli vihdoin muutto. Koko viikonlopun vietin töissä Black Weekendin kunniaksi ja oli kyllä ihan kivaa vaihtelua olla sunnuntaikin töissä. Ollaan yritetty purkaa tavaroita vain jonnekkin ja pikkuhiljaa ollaan saatu järjestystä asuntoon. Muutama laatikko vielä purkamatta sekä lähes kaikki kosmeetiikka…
purppuraa ja nahkaa
turtleneck neule yhdistettynä nahkahameeseen
Nyt kuitenkin palaan taas takaisin sorvin äärelle ja kaiken pitäisi normalisoitua joulukuun puoleenväliin mennessä.

Asukuvat jotka käytiin Viivin kanssa nappaamassa viimeviikolla, kun yhteen väliin ehti tehdä muutakin kuin töitä tai muuttoa. Tämä asu on ehdottomasti yksi tämän syksyn lemppareita ja tuo nahkahame on niin monikäyttöinen, vaikka ei ihan heti uskoisi. Lemppari yksityiskohtana hameesta löytyy vielä taskutkin!
purppura neule
turtleneck neule
Turtleneck neule on ollut valintani etenkin villakangastakin alle monena pakkaspäivänä. Olen käyttänyt korkeampaa kaulusta innoissani viimeksi varmaan vuonna 2015, mutta on ihanaa, kun turtleneck on tullut takaisin ihan ryminällä. Korkeista pooloista en vieläkään ole innostunut, tosin yksi sellainen tarttui minulla jo mukaan vaatekaappiin shoppailureissun yhteydessä, hups.
purppura turtleneck

turtleneck neule – ONLY **[tästä samantyylinen] / nahkahame – ONLY **[tästä samantyylinen] / sukkahousut – VERO MODA / nilkkurit – Skopunkten

**Affiliate-linkki


Näistä saatat myös pitää:

PÄIVÄNI JÄÄKARHUNA – VAALEA PÖRRÖTAKKI

MUSTA TEKOTURKISTAKKI & YLIPOLVENSAAPPAAT

PUNAINEN SILMÄMEIKKI & PUNAINEN NAHKAHAME

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *