Hae
Inka Nitta

PÄIVÄNI JÄÄKARHUNA – VAALEA PÖRRÖTAKKI

vaalea pörrötakki

Olen ihan hulluna kaikkiin pörrötakkeihin ja karvaturkkeihin just nyt. Ostin pari viikkoa sitten tälle syksylle sekä talvelle uuden vaalean takin ja yllätys yllätys se on vaalea pörrötakki. Takki on malliltaan oversize ja se on minulle kyllä super iso, mutta tykkään siitä silti!

jääkarhutakki

pörrötakki

Tämän takin kanssa kävi jo sellainen hauska juttu, kun kävelin parkkipaikan läpi töihin, tokaisi vanhempi herrasmies minulle, että näytän ihan jääkarhulta! Kieltämättä tekeehän tuo sellaisen pienen jääkarhumaisen efektin, kun on vaalea ja pörröinen.

vaalea jääkarhutakki

takki – Only / paita – Only / housut – Dust / kengät – Nike


Näistä saatat myös pitää:

MUSTA TEKOTURKISTAKKI & YLIPOLVENSAAPPAAT

PUNAINEN SILMÄMEIKKI & PUNAINEN NAHKAHAME

ASU NEULEMEKOSSA + TYÖKUULUMISIA

2 kommenttia

  1. Kata kirjoitti:

    Aivan ihana takki! Mulla on etsinnöissä samanlainen, törmäsin jo Ginassa samanmoiseen, mutta kokoja ei tietenkään ollut :/ Toi ois niin lämmin ja kun yltää ihan pitkälle asti, niin suojaa reisiäkin 🙂

    • Inka Monola kirjoitti:

      Tämä kyllä on ihana ja lämmin! Takki siis Onlystä ostettu, joten suosittelen tsekkaamaan netin syövereistä tätä, mulla koko XS, joten sulla varmaan myös 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.