Hae
Inka Nitta

MEIDÄN TALOUDEN LUOTTOMERKKI KOSMETIIKASSA

Meidän talouden luottomerkki kosmetiikassa on aina ollut Nivea. Olen jo noin 10 vuoden ajan käyttänyt kasvoillani Nivean ihanaa Soft voidetta. Monta vuotta menikin niin, että käytin aina meikipuhdistuksen jälkeen sekä meikin alle Nivean Soft voidetta.

Sain hetki sitten testiin Nivean tuotteita ja myös uusia Soft tuoksuja. Kaikki postauksen tuotteet saatu blogin kautta pr-lahjoina.

nivea luottotuote

Näissä uusissa Soft voiteissa on tosiaan päällimäisenä ideana se, että tuoksuja voi sekoittaa keskenään. Tuoksut on suht. vahvoja, mutta sitä saa hyvin miedommaksi, kun sekoittaa voidetta sen perus Soft voiteen sekaan. Tietenkin näitä voi käyttää myös yksinään, kuten minä olen usein tehnyt! Näiden tuoksuvoiteiden koostumus on hieman paksumpi kuin normi Softin. Nivea Soft voide toimii tosiaan kasvoilla, vartalolla sekä käsissä.

nivea men hair

Mies on käyttänyt myös iäisyysen Nivean tuotteita. Nivelta löytyy helppoja suihkutuotteita, sillä näillä saa pestä vartalon, hiukset ja useat sopivat myös kasvoille. Kaikki siis yhdessä paketissa ja se jos mikä sopii ainakin minun miehelleni! Valikoima shampoissa on kattava ja uudeksi suosikiksi onkin löytynyt tuo Fresh shampoo.

nivea men sensitive

Nivea Men Sensitive sarjan tuotteet on toiminut miehen suosikkeina myös. Tuttuja tuotteita on mm. after shave ja Sensitive Shampoo. Tämä Sensitive kasvoputsari on miehen sanoin hajuton, hellävarainen ja riittoisa! Sensitive Face Wash sisältää 0% alkoholia.

nivea 1 minute mask

Sain testiini myös Nivean 1 Minute Urban Detox maskin, joka olikin täysin uusi tuttavuus minulle. Nimensä mukaisesti tämä minuuttimaski laitetaan kasvoille vähintään minuutiksi ja sen jälkeen sen voi puhdistaa joko kosteusliinoilla tai levittää kunnolla kasvoille ja kaulan alueelle. Tämä naamio puhdistaa ympäristön saasteita iholta, sekä ravitsee ja kosteuttaa. Maski on hyvin voidemainen, joten tätä on helppo käyttää. Minulla tämä on ollut kyllä todella isossa käytössä.

nivea puhdistusliinat

En ole koskaan ollut puhdistusliinojen suurkuluttaja, mutta sain testiin meikinpuhdistusliinoja, joissa mukana misellivettä. Nämä meikinpuhdistusliinat ovat siis hyvin hellävaraisia, mutta tehokkaita. Liinoista löytyy lash project, joten voi huoletta poistaa myös silmämeikin. Vaikka kuinka en olekkaan liinojen ylin ystävä, on nämä jo melkein käytetty!

nivea urban skin

Viimeisenä esittelen nämä kiireiseen elämäntyyliin sopivat muut Urban Skin tuotteet. Päivävoide syväkosteuttaa, suojaa ihoa saasteilta sekä auringolta. Voide hoitaa ihoa tehokkaasti antioksitandeilla ja tekee ihosta terveen. Päivävoide lupaa kosteutusta +48 h ja sisältää suojakertoimen. Yövoide on koostumukseltaan viileän geelimäinen. Se auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja poistaa kuona-aineita. Aamulla iho näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta.

Mikä on teidän talouden luottomerkki kosmetiikassa?


Näistä saatat myös pitää:

THE BODY SHOPIN UUDISTUNEET HUULIPUNAT

TEE SE ITSE LUOMIVÄRIPALETTI

JOE BLASCO – HOLLYWOOD GLAMOUR SECRET

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.