Hae
Inka Nitta

OSTETTIIN ASUNTO!

ostettiin asunto eteinen pax

Noin kaksi viikkoa sitten mun ja poikaystävän elämät muuttui aika paljon, kun allekirjoitettiin pankissa kauppakirjat asuntoon. Ollaan jo reilu vuosi mietitty omistunasunnon ostoo ja poikaystäväkin heitti aina, että ”tästä vuokrakämpästä seuraava on sitten oma”. Eli jee me ostettiin asunto!

ostettiin asunto lattia remontt

Asuntoa etsittiin aika lailla keväästä asti. Mikään kiire ei meillä ollut, mutta katseltiin asuntomarkkinoita, jos löytyisi sopivia. Meillä oli muutamat kriteerit asunnon hankintaan ja se oli totta kai pienensi myytävien asuntojen määrää. Rivitalo, oma tontti, kauko- tai maalämpö, yli 50 neliöö kaksio ja tietty hinta.

ostettiin asunto keittiö

Okei loppujenlopuksi se täydellinen löytyi, mutta niinhän siinä kävi, että hankittiin hieman kalliimpi asunto mitä oli tarkoitus ja 80 neliöinen rivitalokolmio. Asunnossa on peruskorjaukset tehty, juuri siirrytty kaukolämpöön ja mikä parasta, keittiö oli just laitettu! Onhan tämä taloyhtiö vanha, mutta ihan uuteen ei kyllä olisi budjetti venynyt.

ostettiin asunto remontti

Ihan vielä ei olla päästy muuttaan. Kylpyhuone ja sauna oli toimivia, mutta päätettiin silti remontoida ne. Ensi viikolla toivottavasti saadaan kaakelit seiniin ja päästään vihdoin tuomaan tavaroita asuntoon sisään. Pikku WC koki myös muodonmuutoksen ja harmittaa hirveesti, kun en ehtinyt ottamaan ennen ja jälkeen kuvia, koska ennen kuin ehdin edes sisäistämään koko remonttia, oli jo pojat pistänyt töpinäksi ja aloittanut kaiken. Vielä täytyy kylpyhuoneen ja saunan lisäksi vaatehuoneen säilytysjärjestelmä asentaa ja hakea toiseen makuuhuoneeseen samantyylinen PAX-kaappijärjestelmä mikä eteiseen ostettiin.

oma asunto pikku wc

Jotenkin en vieläkään tajua sitä, että ostettiin asunto ja se, että se on oma ja niin tilava! Kun remontti alkaa loppua ja tavarat saadaan vihdoin kannettua sisään sekä päästään asettautumaan kodiksi niin uskon, että asunnosta alkaa tulemaan tännekkin postauksia. Minkätyylisiä postauksia haluaisitte lukea liittyen omaan asuntoon tai sisustukseen?


Näistä saatat myös pitää:

SISUSTA JULISTEILLA – VIIHTYVYYTTÄ ASUNTOON

MEIDÄN KAKSIO + VIDEO JA KUVAT

RUOKAILUTILAN MUODONMUUTOS

2 kommenttia

  1. Jasu kirjoitti:

    Onnea uuteen kotiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.