Hae
Inka Nitta

BETTE BOX MARRASKUU 2018 – SPARKLING BEAUTY

bette box marraskuu 2018

Bette Box marraskuu pamahti myös minulle vihdoin tänään postiluukusta. Spoilasin itseäni jo hieman eilen ja olin niin innoissani tämän kuun Bette Boxista. Bette Box marraskuun teemana on Sparkling Beauty ja boksista löytyykin tuotteita, jotka sopivat juhlaan ja niiden valmistautumiseen.

bette box clarins

Clarins Lip Perfector

Kyseessä on Clarins brändin yksi bestseller tuotteista. Huulituote kosteuttaa, tuoksuu ihanan vaniljaiselle ja tuo hieman kiiltoa ja väriä huulille. Boksistani paljastui tämä hoitava huulituote sävyssä 01 Rose Shimmer. Tuote on saatavilla Sokos Emotioneilta, Sokoksilta, Stockmannilta, Kicksisistä, Hehkusta sekä Egosta. Boksista paljastui näytekoko 5ml ja ovh. on 22,90€/15ml. Clarins on minulle melko tuntematon brändi, mutta odotan innolla tuotteen testaamista kunnolla.

bette box 2018

Ziaja Acai kasvo- ja kaulavoide

Kyseessä on Ziajan syksyn uutuustuote ikääntymistä, älylaitteiden aiheuttamia juonteita sekä ilmansaasteita vastaan. Voide sisältää mm. Acai marjauutetta, hyaluronihappoa sekä E-vitamiinia. Tuote sopii niin yö- kuin päiväkäyttöön sekä herkälle iholle. Saatavilla Sokoksista sekä Hehkuista. ovh. 10€/50ml. Ziaja on minulle uusi tuttavuus toissa Bette Boxista ja olen kyllä tykännyt. Haluaisin ehdottomasti testata merkin muitakin tuotteita.

bette eyelure

Eylure irtoripset

Tässä ehdottomasti boksin paras tuote tällä kertaa! Eyluren ripsiä en olekkaan aikaisemmin kokeillut, mutta moni niitä tuntuu kehuvan, joten innolla olen testailemassa näitä. Eylure on brändinä irtoripsien edelläkävijä ja se perustettiin jo 1940-luvulla. Bokseissa on liikkeellä tässä kuussa 4 erilaista mallia ja minä sainkin testiini n. 140 ripset. Hintaa näiltä ripsiltä löytyy 8,90€ ja saatavilla Sokoksilta ja Stockmanneilta sekä Citymarketeista, Hehkuista ja Ego-myymälöistä. Myös Oletkaunis.fi myy näitä.

bette box neutrogena

Neutrogena Visible Clear Rapid Clear Treatment

Tämä palkittu täsmätuote hoitaa ihon virheettömäksi. Tuote ei sisällä lainkaan öljyä, kuivuu nopeasti ja sen on todettu kliinisesti vähentämän näppyjä ja niiden punoitusta jo neljässä tunnissa. Tuotetta saatavilla hyvin varustelluista tavarataloista sekä apteekeista. Ovh. 6,80€/15ml. Neutrogena on minulle tuttu brändi esiteini ajoiltani. Sen jälkeen ei ole tullut testailtua uusia tuotteita, mutta ehkä nyt on taas aika!

bette box marraskuu naturel

Naturel Kasvonaamio ja Silmänaamio

Boksista paljastui kaksi erilaista naamiota. Silmänympärysnaamio kirkastaa tummia silmänalusia sekä rauhoittaa ja kosteuttaa. Kasvonaamio rauhoittaa, kosteuttaa ja elvyttää ihoa. Hinta kasvonaamiolla on 4,95€ ja silmänympärysnaamiolla 3,50€ Saatavilla hyvin varustelluista tavarataloista sekä mm. Kärkkäisiltä ja Tokmanneilta.

Näiden lisäksi Bette Box marraskuu tarjosi vielä hajuvesinäytteen, joka on tuoksultaan ihanan hedelmäinen.

Sanoisin, että tämä oli viimeaikaisista bokseista ehdottomasti paras tähän mennessä! Toivon, että Bette Box jatkaa samaan tahtiin, että boksit paranevat kokoajan.

Jos sinä haluat tilata itsellesi kuukausittaisen kosmetiikkaa sisältävän yllätysboksin tee se ihmeessä **tästä!

Bette Box marraskuu, hitti vai huti?

**Affiliate-linkki


Näistä saatat myös pitää:

THE BODY SHOPIN UUDISTUNEET HUULIPUNAT

TEE SE ITSE LUOMIVÄRIPALETTI

JOE BLASCO – HOLLYWOOD GLAMOUR SECRET

Yksi kommentti

  1. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Marraskuun bette oli kyllä mun mielestä kans todella onnistunut! Tämmösiä bokseja pitäisi saada joka kuukausi. Kaikki tuotteet paitsi neutrogen pääsee mulla ehdottomasti käyttöön 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.