Hae
Inka Nitta

THE BODY SHOPIN UUDISTUNEET HUULIPUNAT

tbs huulipunat

Täällä taas ja vuorossa tämän viikon kauneusaiheinen postaus! Minulle ja varmasti myös monille muulle The Body Shop on pitkään ollut merkki, joka on tunnettu vartalovoiteista, käsirasvoista ja syötävän hyväntuoksuisista suihkugeeleistä. Olen aina luottanut brändin ihonhoitotuotteisiin niin lujaa, että The Body Shopin meikkipuoli on jäänyt täysin pimentoon. Vasta tämän vuoden puolella olen löytänyt TBS huulipunat ja luomivärit ja hei mm. teen aina oranssin meikin käytän The Body Shopin sinkkuluomivärejä.

Sain testiin pr-toimistolta jonkun aikaa sitten The Body Shopin uudistuneita huulipunia ja muita huulituotteita. Kävinkin Viivin kanssa näitä läpi jo meidän tekemässämme Pr-pakettejen unboxaus videolla.

tbs uudistuneet huulipunat

Eli sain testiini 4 sävyä uusiutuneista **Color Crush Lipstickeistä. Huulipunat on ennenkin ollut myynnissä, mutta värit ja pakkauset ovat täysin uudistuneet. Tykkään todella paljon, kun korkit on mustat, sillä jotenkin se tuo arvokkuutta omasta mielestäni paketteihin mukaan. Huulipunien sävyt oli paljon mieleeni ja tykkään kyllä paljon koostumuksesta. Mä olen niin mattapunien ystävä, mutta pikku hiljaa alan taas lämpemään tälläisille perinteisille huulipunille.

Huulipunien lisäksi sain testiin **Shine Lip Liquid huulikiillon sekä **huulisiveltimen.

TBS huulipunat ja niiden sävyt

the body shop huulipunat

Tässä kuvassa sävy Canberra tulip. Sävy on tummanpunainen, mutta minulla itselläni se muuttuu melko perinteiseksi punaiseksi ja taittaa ehkä jopa hieman pinkkiin päin. Tämä on hyvä, sillä tälläistä punaista en vielä omista.

tbs huulipunia

Toisena sävynä Kyoto Acer, joka on tuollainen vaalean ruskea nudepuna. Sävy ajaa asiansa hyvänä arkipunana, vaikka on siinä ja siinä onko se minulle liian vaalea sävy.

the body shop uudistuneet huulipunat

Kolmantena sävynä Nairobi Violet. Mä rakastan violetteja ja liloja punia, joten tämä oli sävyltään juuri nappisävy! Meikkilaatikostani löytyy varmasti eniten violetin eri sävyjä huulipunissa, tummaa, vaaleaa, kylmää ja lämmintä. Tosin ihan näin violettia en vielä aikaisemmin ollut omistanut, joten tämä oli hyvä homma!

the body shop ruskeat huulipunat

Viimeisenä mun oma suosikki näistä neljästä sävystä Cabe Calla Lily. Tämä sävy on täydellisen ruskea. Tumman ruskeat ja harmahtavat sävyt on myös sellaisia, joita mun meikkilaatikosta löytyy. Harmittaa vain, että menin tiputtamaan jo tämän huulipunan lattialle ja se katkesi.

Näiden huulituotteiden testauksen jälkeen päädyin siihen, että jatkossa aion ostella meikkejä enemmän The Body Shopeista. Käytätkö sinä The Body Shopin meikkejä?

*Postauksen tuotteet saatu pr-lahjana

**Affiliate-linkki


Näistä saatat myös pitää:

TEE SE ITSE LUOMIVÄRIPALETTI

KARMIVA KARNEVAALI

VARTALOJUGURTTI – RASVA JOKA IMEYTYY SEKUNNEISSA

 

2 kommenttia

  1. Sini kirjoitti:

    Wau miten ihania sävyjä! The Body Shopin huulipunia en ole kokeillut, mutta tää antoi kyllä intoa kokeilla niitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *