Hae
Inka Nitta
Kaupallinen yhteistyö

MIKSI KONDOMIEN OSTO ON NOLOA?

Kaupallinen yhteistyö: kvk.fi

Tänään puhutaan aiheesta, joka tuntuu olevan monille tabu ja aiheuttaa pahennusta. Aihe kuitenkin kiinnostaa monia ja aiheena on tällä kertaa seksi!

Tänään puhutaan siis seksistä! Oikeastaan ei itse siitä aktista, vaan enemmänkin ehkäisystä ja miksi etenkin nuorten keskuudessa ehkäisyvälineiden hankkiminen on niin noloa? Kerron myös syitä miksi kannattaa ostaa kondomit netistä.

Se, että miksi kirjoitan tälläisestä aiheesta saattaa ihmetyttää monia, mutta itselleni seksuaalisuus on ihan normaali asia ja näin haluaisin sen olevan muillakin. Se on kuitenkin luonnollinen asia enkä ymmärrä miksi kaikesta on tehty niin iso numero.

kondomit netistä

Nuorempana nolotti

Muistan nuorempana, kuinka laitoin uskaliaisimmat ystäväni kauppaan puolestani hakemaan kondomeja, sillä itseäni hävetti liikaa. Minua pelotti mitä kassamyyjä ajattelee tai mitä muut kaupassa ajattelee asiasta. Vielä muutama vuosi sitten kondomiostokset piti suorittaa sellaisen kauppareissun yhteydessä, että varmasti kondomit ei osunut kenenkään silmiin. Aina kassajonossa tuli tunne, että kaikki tuijottivat minua ja pohtivat, että onkohan minulla parisuhde vai kenties yhden illan juttu? Näin tuskin koskaan oli. Tai ainakin voin varmaksi sanoa, että sitä kassamyyjää tuskin kiinnosti ollenkaan. Voi hitsi jos silloin olisin tajunnut, että netistä saa nopealla ja erittäin huomaamattomalla toimituksella vaikka minkälaisia paketteja!

Jotenkin tuntuu, että nykypäivänä valvotaan hirveesti sitä, että mitä lapset tekevät poika/tyttöystäviensä kanssa. Olen kuullut tarinoita siitä, että sitä poika- tai tyttöystävää ei päästetä yökylään, jottei vain harrasteta yhdyntää. Sitten selvitellään, että onko lapsi ostanut ehkäisyvälineitä ja melkein suututaan asiasta, jos niitä löytyy. Mä itse olen sitä mieltä, että hei onneksi se on edes kunnossa!  Somessa on myös voimaa ja valittettavan moni puhuu siitä, kuinka nuorten ei pitäisi harrastaa seksiä ollenkaan jne. Tälläisten asioiden jälkeen en yhtään ihmettele, että hävettää olla siellä kassajonossa syyllistävien katseiden alla, pelkäämässä, että kohta joku tulee sanomaan jotain.

Tästä tulikin mieleeni, että muutaman kerran kassajonossa olen nähnyt kuinka korkeintaan kolmosluokkalaiset pojat ovat yrittäneet ostaa kondomeja siksi, koska niitä on kiva täyttää vedellä ja puhallella. Jotenkin hassua, että ehkäisyvälineistä on tullut leikkikaluja.

Minulla on alla nyt pitkä parisuhde ja olen joutunut syömään hormonaalisia ehkäisyvalmisteita muista syistä jo pidemmän aikaa, mutta aina jotenkin suosinut kondomia, etenkin parisuhteen alussa. Ikinä ei voi tietää kantaako toinen osapuoli esimerkiksi jotain tautia, joka ei vain hänellä oireile, ennenkuin testeillä se todistetaan. Kondomi on myös varma ehkäisykeino ja ainut, joka suojaa taudeilta parhaiten. Seksitaudit suomessa ovat valitettavan yleisiä nykypäivänä ja vuosittain tartunnan saaneita on enemmän ja enemmän.

onko kondomien osto noloa

Kondomit netistä

Helpotetaan sitä nolostumisen tunnetta ja tilataan kondomit netistä! Kondomiverkkokauppa.fi tarjoaa edullisesti laajan valikoiman, nopean sekä huomaamattoman tilauksen ja varmasti kaikille löytyy jotakin. Suosin ehdottomasti netistä tilaamista myös siksi, että on mahdollisuus ostaa yksittäisiä, joten varmasti pystyy testata mikä on juuri itselle se paras vaihtoehto. Merkeistä on kerrottu hyvin ja valikoima on laajempi mitä esimerkiksi lähikaupasta löytyy. Myös lateksille allergiset löytävät varmasti hyviä vaihtoehtoja käyttöön.

Jos kiinnostusta löytyy tähän aiheeseen, voin ehdottomasti toteuttaa lisää postauksia. Minulta löytyy vaikka minkälaista asiaa ja sanottavaa liittyen tähän ”kiellettyyn” aiheeseen.


Näistä saatat myös pitää:

HYVÄ YSTÄVÄ PAHOINPITELI

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA

UUSIEN ASIOIDEN PELKO

Kaupallinen yhteistyö: kvk.fi

2 kommenttia

  1. Sini kirjoitti:

    Mäkään en ymmärrä, miksi kondomien osto nolottaa. Itse voin ostaa niitä sen kummempaa häpeämistä, mutta enemmän minua hävettää niiden kanssa kävely kaupassa. Itse kassatapahtuma ei ole minulle se pahin. Niiden ostaminen netistä on kyllä varmasti kätevää niille, joille niiden ostaminen kaupasta on ylitsepääsemättömän vaikeaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.