Hae
Inka Nitta

MUSTA TEKOTURKISTAKKI & YLIPOLVEN SAAPPAAT

musta tekoturkistakki

vero moda tekoturkis

Tänään vietän vihdoin vapaapäivää. Pari viikkoa uuden työpaikan kanssa on ollut aika rankkoja, mutta erittäin palkitsevia. Ihan kunnolla en vain tänään saa olla, sillä blogihommia on jäänyt ikävästi rästiin. Tänään tämän postauksen julkaisemisen jälkeen tiedossa siis yhden videon kuvaaminen ja muutamien kauneusuotteiden kuvaaminen. Muitakin hommia olisi, mutta vedän tänään hieman löysällä ja hoitelen sunnuntaina muut jutut loppuun, haha.

teko turkki

tekoturkistakki ja ylipolvensaappaat

Nämä asukuvat on otettu I Love Me messupäivänä. Tämä mun ihana musta tekoturkistakki keräsi kehuja jo Karmiva Karnevaali postauksessa. Pakko myöntää, että tämä on tällä hetkellä ehkä mun käytetyin takkini, jos koiranulkoitustakkia ei lasketa. Vaikka tekoturkistakki ei mikään maailman paksuin ole, on se silti älyttömän lämmin karvan ja korkean kauluksen ansiosta.

karvatakki

turkistakki

tekoturkistakki – VERO MODA **[tästä valkoisena, musta loppunut] / neuletakki – Only **[tästä] / toppi – Pieces / housut – VERO MODA **[tästä] / saappaat – Skopunkten / korvakorut – Coruu

**Affiliate-linkki


Näistä saatat myös pitää:

PUNAINEN SILMÄMEIKKI & PUNAINEN NAHKAHAME

ASU NEULEMEKOSSA + TYÖKUULUMISIA

PALJETTINEULEESSA – LÄMMIN SYYSASU

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.