Hae
Inka Nitta

TEE SE ITSE LUOMIVÄRIPALETTI

bronx colors tee se itse

Sain hetki sitten testiin Bronx Colors nimiseltä merkiltä yksittäisiä luomivärejä sekä kehikon. Kyseessä siis tee se itse luomiväripaletti Bronx Colorsilta.

Halusin testiin pari ruskeampaa arkista sävyä, mutta myös räväkkää punaista, jotta paletti olisi monikäyttönen ja sen saisi mukaan mm. reissuihin. Ruskeiden ja punaisen lisäksi valitsin aivan upean vihreän sävyn Avocado mukaan, sillä eihän tuota nyt voinut vain jättää!

bronx colors single slide

Paletin kehikkoa saa joko kahdeksan paikkaisena tai nelipaikkaisena. Vaihtoehtoisesti tähän isompaan kahdeksanpaikkaiseen voi valita kuusi luomiväriä ja yhden single slide blush – poskipunan. Tai neljä ja kaksi jne.

Bronx Color Single Slide luomivärejä löytyy verkkokaupan valikoimasta 24 kappaletta ja hintaa on 3,50€ kappale. Luomiväreissä on super hyvä pigmentti ja ovat todellakin hintansa väärtejä. Koko homma todella fiksu, sillä kun itse saa suunniteltua, tulee varmasti koko paletti käyttöön eikä jää muutamia sävyjä roskiin heitettäväksi.

bronx colors swatch

Omat luomivärit paletissa vasemmalta oikealle: Desert sand, Bronze, Chestnut, Avocado, Atomic Tangerine, Cinnamon & poskipuna sävyssä Salmon.

Tässä ja tässä kuvia, joissa minulla on näillä tehty silmämeikki. Tee se itse luomiväripaletti Bronx Colorsilta on saatavilla Sokoksilta ja sen omasta verkkokaupasta shop.broxcolors.com.

*Tuote saatu pr-lahjana


Näistä saatat myös pitää:

JOE BLASCO – HOLLYWOOD GLAMOUR SECRET

NÄIN TEEN MEIKKIPOHJAN – STEP BY STEP

AVATAAN PR PAKETTEJA JA MEIKATAAN SAMALLA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.