Hae
Inka Nitta

I LOVE ME MESSUT 2018

i love me messut 2018 ihmiset

Viikko sitten viikonloppuna oli suuntana Viivin kanssa I love me messut 2018 ja tämä olikin minun ensimmäinen kerta messuilla. Parina vuotena on ollut tarkoituksena käydä I love me messuilla, mutta olen ollut töissä viikonloput. Tänä vuonna kuitenkin sain bloggaajapassin messuille ja pyysin hyvissä ajoin tämän vapaaksi.

i love me messut

i love me tonymoly

I love me messut on siis Suomen isoimmat kauneus, hyvinvointi, terveys ja muotimessut ja joka vuosi messuilla onkin tuhansia kävijöitä. Me valittiin päiväksi lauantai, joka olikin kaikkein vilkkain messupäivä. Vietettiin Viivin sekä Ellin kanssa lähes koko päivä messuilla ja silti tuntui kuin olisi jäänyt osa messupisteistä kiertämättä. Muoti puoli tuli kierrettyä vain pikaisesti, sillä kauneuspuoli oli se minkä pääasiassa haluisin nähdä. Muoti puolella kuitenkin oli paljon pisteitä, joissa olisin halunnut viettää enemmän aikaa. Ensi vuonna sitten pakko mennä kahdeksi päiväksi, jotta kaikki pisteet tulee varmasti kierrettyä!

i love me messut 2018

i love me messut foodin

Etukäteen oltiin saatu kutsu mm. Bearelin pisteelle, jossa vastassa odottakin aivan ihana nuori nainen, jonka asiakaspalvelu oli varmasti parasta mitä pitkään aikaan olen missään saanut! Saatiin matkaan mukaan muutamat kivat tuotteet, joista varmasti lisää myöhemmin blogin ja somen puolella. Myös Biozell oli kutsunut minut heidän osastolleen ja tutustuttiin pisteellä heidän uuteen super pigmenttiseen ja hoitavaan Color Tech sävytteeseen. Etukäteen oltiin saatu myös kutsu Luoto Life pisteelle, jonka messuosasto oli upea punaisine ruusuineen ja mopoineen. Täältä saatiin testiin vedettömän kosmetiikan huulipuna Pinch of color merkiltä.

i love me maskeeraus

luoto life i love me

Tarkoitus oli ostaa kosmetiikkaa messuilta enemmän, mutta loppujenlopuksi matkaan lähti vain muutamia organic shopin tuotteita mm. hiusmaski ja vartalokuorintoja. Jos aika olisi antanut periksi, olisin ehdottomasti käynyt katsomassa maskeerauskilpailua, käynyt kauneusbloggarin pakohuonepelissä ja osallistunut esimerkiksi skumppajoogaan!

i love me english tea shop

i love me eleven

I love me messut 2018 olivat onnistuneet ja ehdottomasti aion mennä ensi vuonna uudestaan! Omia suosikkipisteitäni oli ehdottomasti Bearelin piste, Jolien piste ulkonäöllisesti, Elina K ja Skincity.

i love me jolie

i love me elina k

Kävitkö sä tsekkaamassa I love me messut 2018?


Näistä saatat myös pitää:

HALLOWEEN – POISON IVY MAKEUP & COSTUME

JOE BLASCO – HOLLYWOOD GLAMOUR SECRET

HABITARE 2018 – SISUSTUSMESSUT HELSINGISSÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.