Hae
Inka Nitta

PUNAINEN SILMÄMEIKKI & PUNAINEN NAHKAHAME

punaista hameessa ja meikissä

punainen tekonahkahame noisy may

Huhhuh kun on rankka viikko takana ja vielä pari päivää edessä. Alku viikko painettiin 12 tuntia päivässä ja vihdoin eilen saatiin avattua uusi myymälä Ideaparkkiin. Vielä tänään ja huomenna töihin ja sunnuntaina saa hetkeksi levähtää. Eilen tapahtui avaamispäivän lisäksi toinenkin iso muutos mun elämässä, mutta siitä lisää myöhemmin!

punainen nahkahame ja punainen meikki

punainen silmämeikki

Punainen nahkahame pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön, kun vietettiin blogi-iltaa Eveliinan talossa. Silmämeikin väriksi valitsin myös punaisen, joka sopi hameeseen. Kokonaisuudesta tuli ihanan syksyinen ja sopi todella hyvin punaisiin ja kellertäviin vaahteranlehtiin mitä vielä silloin ympäristössä oli. Tykkäsin tästä asusta ihan hirmu paljon ja uskon, että punainen nahkahame pääsee käyttöön vielä myöhemminkin syksyllä ja miksi ei talvellakin.

punainen nahkahame noisy may

punainen asukokonaisuus

hame – Noisy May **[tästä] / neule – VERO MODA **[tästä] / nilkkurit – Skopunkten

Punainen nahkahame? Toimiiko vai ei?

**Affiliate-linkki


Näistä saatat myös pitää:

ASU NEULEMEKOSSA + TYÖKUULUMISIA

PALJETTINEULEESSA – LÄMMIN SYYSASU

KÄYN KAUPASSA ASU

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.