Hae
Inka Nitta

HALLOWEEN – POISON IVY MAKEUP & COSTUME

poison ivy makeup

Toteutin helpon ja yksinkertaisen meikin / maskeerauksen Halloweenia varten. Poison Ivy on sarjakuvissa melko yksinkertaisen näköinen ilman erilisiä naamioita sun muita.

Toteutin Poison Ivyn suurimmalta osin ihan meikeillä ja liimasin lopuksi ihooni iholiimalla tekokasvin kappaleita. Tämä hahmo menisi siis myös eräänlaisesta metsänhengestä.

poison ivy makeup cosplay

Poison Ivy makeup on helppo, sillä luomet tehdään vihreäksi ja itse käytin Nyxin Ultimate Brights palettia sekä sen lisäksi hieman Bronxin Single slide luomiväriä sävyssä Avokado. Lisäsin näyttävyyttä silmämeikkiin vihreällä LA Splashin glitterillä koko liikkuvalla luomella sekä Ardellin ripsillä. Muuten kasvoilla perus meikki, tosin varjostuksissa ja korostuksissa oli pieniä sipaisuja vihreää väriä. Viimeistelin punaisella huulipunalla.

poison ivy cosplay

Liimasin kasvoihin käyttäen Grimasin iholiimaa Ikeasta ostetun roikkuvan tekokasvin kappaleita. Tällä sai kasvoihin erilaisuutta. Lisäsin tekokasvin paloja myös ympäri asukokonaisuutta sekä levitin koriste  vaahteranlehtiä ympäri kokonaisuutta.

Peruukki on Feverin peruukki, jolla sai paljon aikaan tässä hahmossa. Tykkään super paljon peruukista, sillä se ei ole yhtä kiiltävä tai ohut mitä yleensä shokkivärjätyt peruukit on. Vihreät sukkahousut löytyi Lindexiltä ja body on peräisin New Yorkerilta.

poison ivy costume

Helppo ja yksinkertainen! Poison Ivy ei välttämättä suomalaisten keskuudessa vielä ole niin tunnistettava hahmo, mutta menee tämä tosiaan metsänhengestäkin.


Näistä saatat myös pitää:

JOE BLASCO – HOLLYWOOD GLAMOUR SECRET

NÄIN TEEN MEIKKIPOHJAN – STEP BY STEP

AVATAAN PR-PAKETTEJA JA MEIKATAAN SAMALLA

2 kommenttia

  1. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Vitsi toi video tästä maskeerauksesta on kiva! Onnistuit kyllä hyvin luomaan Poison Ivyn joka on todella helppo toteuttaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *