Hae
Inka Nitta

EVELIINAN TALO NOKIA – BLOGI-ILTA

eveliinan talo pyykkietikka

Viime viikon perjantaina suunnattiin Viivin kanssa yhdessä illalla Eveliinan taloon Nokialle ihanaan kutsuvierastilaisuuteen.

Liikkeessä myytiin ihania mausteita ja keittiön sisustukseen sekä jopa kattaukseen tarkoitettuja tuotteita. Hyllyllinen mielenkiintoisia pyykkietikoita eri merkeiltä, kynttilöitä, tyynyjä ja muuta ihanaa sisustustavaraa. Jopa koirille löytyi oma pieni hyllyalue, josta löytyi kauniita keraamisia kulhoja.

eveliinan talo nokia sisustus

eveliinan talo sisustus riviera maison

Myös Sastamalasta löytyy tämä sympaattinen sisustusliike. Eveliinan talo Nokia myy erilaisia tuotemerkkejä ja omat suosikkini oli ehdottomasti Nicolas Vahe sekä Riviera Maison.

Illan aikana ihana omistaja Ulla kertoi hieman liikkeestään ja brändeistä ja esitteli mm. pyykkietikat ja niiden käyttötarkoituksen. Ilta alkoi perinteiseen tapaan kuohuvalla ja paikanpäällä oli mahdottoman ihania tarjoiltavia mm. juustokakkua, saaristolaisleipää, juurespiirakkaa ja muita ihania herkkuja kiitos Pilvilinnan Annan.

>eveliinan talo pilvilinnan anna

eveliinan talo palasaippuat

Mukaani illasta tarttui ihania syksyisiä koristelehtiä, Nicolas Vahen oliiviöljyä sekä kahvisiirappi. Vaikka mitä muutakin ihanaa olisi tarttunut mukaan, mutta nyt kun pian on mahdollisesti muutto, en halua hamstrata tänne nykyiseen asuntoon mitään ylimääräistä vaan vain ostaa uuteen sitten suoraan.

eveliinantalo

eveliinan talo nicholas vahe

Kiitos ihanasta illasta Eveliinan talo Nokia!


Näistä saatat pitää:

SYYSMUOTIA JA BLOGI-ILTAA – PAZ RATINA

HABITARE 2018 – SISUSTUSMESSUT HELSINGISSÄ

TED BAKER LAATTALANSEERAUS – NIGHT ON THE TILES

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.