Hae
Inka Nitta

JOE BLASCO – HOLLYWOOD GLAMOUR SECRET

joe blasco luomivärit

*Tuotteet saatu.

Olen aina tykännyt Joe Blascon kosmetiikasta. Ensi kosketukseni kyseiseen brändiin tapahtui 13-vuotiaana, kun ryöstin äitini Joe Blascon meikkivoiteen omaan käyttööni. Brändin meikit on laadukkaita ja riittoisia eikä niitä ole testattu lainkaan eläimillä. Kuulemma myös ihotautilääkärit suosittelevat Blascon meikkivoiteita ja peitevärejä peittävyytensä ansiosta.

joe blasco kulmaväri

Tämän syksyn trendimeikki Joe Blascon mukaan on se, että tee kaikesta kauniimpaa! Joe Blasco trendimeikki syntyy, kun luot silmämeikiksi värikkään smokey eye, ryhdikkäät kulmat, kevyt meikkipohja ja kirkkaat huulet. Syksyn uutuuksista paljastui tummia luomivärejä ja monikäyttöisiä tuotteita. Hempeää roosaa löytyy poskipunista sekä huulituotteista ja se raikastaa ihanasti lookkia. Joe Blascon omasta verkkokaupasta sekä maahantuojan verkkokaupasta löydät ihanat tuotteet trendimeikin tekoon.

joe blasco meikki

Loin myös itse Joe Blascon syksyn trendimeikin, jossa tein arkisen hieman smokey eye tyylisen silmämeikin laittaen liikkuvalle luomelle tumman vihreää ja häivytin pitkälle viininpunaisella sävyllä. Laitoin hennon pohjameikin, jonka kiinnitin irtopuuterilla ja sipaisin poskilleni ihanaa vaaleanpunaista poskipunaa. Viimeistelin meikin upealla Scarlet sävyssä olevalla Joe Blascon huulikiillolla.


Näistä saatat myös pitää:

NÄIN TEEN MEIKKIPOHJAN – STEP BY STEP

METALLINHOHTOINEN MEIKKI

KEVYT, MUTTA NÄYTTÄVÄ PIKAMEIKKI

2 kommenttia

  1. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Kiva meikki! Muistan ton ajan kun kaikki käytti äitiensä Joe Blascon meikkejä! 😀 Viininpunainen ja vihreä sävy on myös iskenyt muhun tänä syksynä joten on kiva, että niitä näkyy myös tämän syksyn meikkitrendeissä.

    • Inka Monola kirjoitti:

      Kiitos Viivi! 😀 Punainen ja vihreä on pitkään ollut silmämeikissä semmoinen mistä tykkään, mutta tälläinen tumma vihreä ja viininpunainen versio on kyllä mukavaa vaihtelua ja ehkä myös hieman arkisempia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.