Hae
Inka Nitta

BETTE BOX LOKAKUU 2018 – RELAX

Bette Box lokakuu on vihdoin täällä. Odotin tätä boksia kuin kuuta nousevaa, sillä luvattiin meikkituote ja täysikokoisia tuotteita. Katsotaas mitä boksista löytyikään tässä kuussa!

bette box lokakuu 2018

Lumene Ajaton seerumi

Lumenen tuotteita on tullut useasti Bette Boxista, mutta minua se ei haittaa, sillä tykkään todella paljon Lumenesta. Tällä kertaa Ajaton seerumi, joka on tiivistetty seerumi, eli yhdistää seerumin tehon ja kosteusvoiteen pehmeyden. Tämä tuote on todella mielenkiintoinen ja varmasti tulee käytettyä nopeasti loppuun. Sopii kaikille ihotyypeille. Seerumin saat tavarataloista ja hintaa on 49€/50ml. Hieman harmitti, että tästä tuli pienempi koko, eikä täysikokoista.

bette box lokakuu 2018 herbina

Herbina Kevyt kasvovoide

Kyseessä on Herbinan uutuustuote kevyt kasvovoide, jossa on raikas tuoksu. Voide lupaa kosteuttaa ihoa 24 tuntia ja piristää ihoa. Rasva sisältää avokado- ja manteliöljyä sekä C-vitamiinia. Tuotteen saa Sokoksista, Prismoista jne. Hinta 5€/50ml. Rakastan itse kevyitä kasvovoiteita, etenkin aamusin meikin alle on kiva laittaa kevyt rasva. Herbinan tuotteita olen aika vähän käyttänyt, mutta ainakin käsivoiteet on ollut makuuni.

bette box lokakuu manna kadar

Manna Kadar Liplocked Priming Lip Wand

Taas Manna Kadarin tuote löytyi boksista. Mä en oikein ole aikaisemmin innostunut näistä, mutta tämä huulipunakynä vaikuttaa lupaavalta. Sain tämän huulituotteen sävyssä Rouge joka on ihanan syksyisen punainen. Tuote levittyi todella hyvin ja pysyvyys oli parempi mitä olisin voinut kuvitella. Tämä tulee kyllä ehdottomasti käyttöön! Manna Kadaria saat sen omasta verkkokaupasta ja tämän hinta on 24 USD/2,5g

bettebox lokakuu

Natura Siberica Taiga Daily Protection käsivoide

Ilmojen kylmentyessä täytyy taas kaivaa käsirasvat esille. Tuotteen tuoksu oli mielenkiintoinen, mutta mieto. Tämä on kyseisen merkin myydyin tuote Ranskassa ja tämä imeytyy hyvin nopeasti ihoon, joka on suuri plussa käsivoiteissa. Siperian mäntyöljy vahvistaa ihoa ja pellavansiemenöjy pehmentää. Käsirasva on luonnonkosmetiikkaa. Hinta on 5,90€/75ml ja saatavilla mm. Sokoksilta ja Hehkuista.

bette box lokakuu

o.b. ProComfort tamponi

Boksista löytyi 16 kappaleen tampoonipakkaus, joka ei riemunkiljahduksia aiheuttanut. Itse olen käyttänyt kuukuppia jo yli viisi vuotta, joten nämä lähti jo kiertoon, kun ei itsellä käyttöä löydy. Hinta 3,07€/16kpl.

bette box näytekoko

Boksista löytyi myös muutama näyte. Lumenen Invisible Illumination sävyvoide, Novexpertin kasvojen kuorinta sekä naamio ja Flower by Kenzo tuoksunäyte.

bette box lokakuu 2018 relax

Bette Box lokakuu näytti siis tältä! Boksissa oli mielenkiintoisia ja käyttöön jääviä tuotteita ja itse olen ollut suhteellisen tyytyväinen kahteen viimeisimpään boksiin. Jos haluat myös tilata itsellesi Bette Boxin ja saada kuukausittain yllätyksellisiä kosmetiikkatuotteita tilaa se **tästä.

**Affiliate-linkki

Näistä saatat myös pitää:

NÄIN TEEN MEIKKIPOHJAN – STEP BY STEP

SYYSKUUN BETTE BOX – IT’S THE LITTLE THINGS IN LIFE

DICK JOHNSON – KOSMETIIKKAA MIEHILLE

 

 

 

2 kommenttia

  1. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Olin pettynyt boksin sisältöön kun avasin sen, mutta kun tutustuin tuotteisiin niin boksi ei enää vaikuttanutkaan niin pahalta! Ihan kivoja perus tuotteita, mutta odottelen vielä Betten uudistuksen myötä parempia bokseja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.