Hae
Inka Nitta

MITEN MENEE? – PIENI LIFE UPDATE

miten menee? pieni life update

Viime aikoina on tapahtunut paljon muutoksia elämässä, joten ajattelin, että olisi hyvä välillä tehdä pieni life update postaus eli miten menee just nyt? Tuntuu, että viimeksi kesällä olen kertonut jotain kuulumisia, mutta kunnolla varmaan viimeksi ennen kesää.

Eli mä irtisanouduin Vero Modalta elokuun lopussa, kun sieltä ei tarjottu enään sitä mitä halusin. Mulla oli täysin varma työpaikka tiedossa, kunnes se kaatu ja olin muutaman viikon työttömänä. Tässä kohtaa meinasi toivo loppua työnhaun kanssa, mutta pääsinkin sesonkiapulaiseksi myymään maskeeraustarvikkeita.  Reilu viikko sitten kuitenkin sain yllättävän puhelun, sillä mut haluttiin apulaismyymäläpäälliköksi yhteen uuteen myymälään Ideaparkkiin! En voisi olla innoissani enempää tästä. Työt alkaa 15.10 Vantaalla koulutuksilla ja siitä pian viikon päästä päästään juhlimaan myymälän avajaisia. Mä tiedän jo nyt, että työpaikka tulee olemaan unelmatyöpaikka!

kuulumisia

Toinen super iso juttu mikä just nyt on menossa on se, että päätettiin hakea asuntolaina. Ollaan jo kohta vuoden päivät mietitty oman asunnon ostoa, mutta vihdoin pistettiin töpinäksi ja haetaan lainalupaus. Yksi rivariasunto on jo mielenpäällä, mutta katsotaan ehtiikö se mennä ennen kuin saadaan se laina.

Mä myös olen vakavasti harkinnut toiminimen pistämistä pystyyn. Toistaiseksi olen laskuttanut kaupalliset yhteistyöt kevytyrittäjänä, mutta nyt kun tarkoituksena on alkaa tekemään muitakin palveluita mm. sisällöntuotantoa yrityksille ja some-apua kaupallisten yhteistöiden lisäksi, olisi toiminimen perustaminen järkevämpää.

Jotenkin tuntuu, että nyt menee elämässä hyvin. Mulla on ihania ystäiviä, uusia intohimoja ja harrastuksia. Mun koira on ihan paras ja samoin avomies plus pääsin uuteen kivaan työpaikkaan ja vielä myymäläpäällikön kakkoseksi. Eli miten menee? Just nyt oon aika onnellinen ja mun mielestä saankin olla!

miten menee

neule – VERO MODA **[tästä]

Miten sulla menee?

**Affiliate-linkki

Näistä saatat myös pitää:

HYVÄ YSTÄVÄ PAHOINPITELI

UUSIEN ASIOIDEN PELKO

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA

8 kommenttia

 1. Minna Rajala kirjoitti:

  Vau, hyvältä kuulostaa! Onnittelut uudesta työstä, tosi hienoa!

 2. Viivi Nurminen kirjoitti:

  Sulle on käynyt ihan super kivoja juttuja tässä lähiaikoina! Kävispä itellekkin noin hyviä tuureja 😀

 3. Sohvi kirjoitti:

  On niin onnellinen sun puolesta! Kiva kuulla tällasia juttuja! 🙂 t. sohvi ja kiira

 4. Jasu kirjoitti:

  Hieno kuulla näin hyviä uutisia, sulle on käynyt vaikka mitä kivaa viimeaikoina 🙂 onnea uudesta työstä<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *