Hae
Inka Nitta

ELO- JA SYYSKUUN LOPPUNUT KOSMETIIKKA

elo- ja syyskuun loppunut kosmetiikka

Lokakuuta ollaan menty jo tovin eteenpäin, mutta tänään palataan kuitenkin hieman aikaisempiin kuukausiin kosmetiikkatuotteiden osalta. Elo- ja syyskuun loppunut kosmetiikka oli taas melko sekalaista, painottuen kuitenkin suihkutuotteisiin.

four reasons volume

Hiustuotteet

Four Reasons Volume shampoo & hoitoaine oli mulle jo tuttuja tuotteita. Shampoon pesuteho on hyvä ja tuo pientä pörröisyyttä sekä volyymia pesun jälkeen. Hoitoaine ei ollut ihan niin hyvä mitä muistin, mutta ajaa asiansa kuitenkin. Four Reasonsin Volume sarjaa voisin ehdottomasti ostaa lisää!

Schwartzkopf Oil Miracle hiusöljy löytyi minulta näytekoossa. Tästä riitti yhteen hoitokertaan. Sisältää brazilnut öljyä ja käy kaikille hiustyypeille. Tämä ei minua kamalasti innostanut, sillä olen testannut monta parempaakin öljyä, joten ei jatkoon.

lush tbs nivea suihkugeelit

Suihkugeelit

Lush It’s raining men shower gel oli ihanan riittoisa ja kesti minulla monta kuukautta. Tuoksu oli ihanan hunajainen ja makean toffeinen, joten joka suihkuhetki oli ihanan ylellistä tuoksun puolesta. Suihkugeeli myös pehmitti kivasti ihoa. Tätä voisin ehdottomasti hankkia lisää, mutta en ole varma oliko kyseessä kausituote.

The Body Shop Polynesian Island shower gel on jo valitettavasti TBS valikoimasta poistunut, mutta vasta nyt itse sain tämän käytettyä loppuun. Ihan kiva perus suihkugeeli, mutta itse tykkään vahvemmista tuoksuista suihkusaippuoissa.

Nivea Caring shower gel oli hyvin puhdistava ja kivasti ihoa pehmittävä suihkugeeli. Nappasin suihkugeelin nopeasti kauppareissun ohella mukaani, kun muut oli jo loppu. Ajoi hyvin asiansa, mutta en usko että ostaisin enään uudestaan, sillä tässä ei ollut mielestäni mitään erikoista.

la girl meikit

Meikit

L.A. Girl PRO setting spray toimi hyvin perus arkimeikin kiinnityssuihkeena. Plussaa halvasta hinnasta, tuotetta tuli sopivasti, ei räkinyt ja melko mattainen lopputulos. Voisin ehdottomasti ostaa lisää.

technic Ultimate Brow kit oli mulla todella kauan. Tässä paletissa oli kolme erilaista puuterimaista kulmasävyä, joista vihdoin sain kaksi kulutettua loppuun. Viimeinen on liian vaalea, joten valitettavasti se meni täysin hukkaan. Tätä en ostaisi lisää, sillä paljon käytännöllisempia sekä parempia kulmavärejä on markkinoilla tarjolla.

L.A. Girl oomh’d mascara oli kyllä todella hyvä ripsiväri. Väri oli todella musta, harja ihanan ohut, mutta ei liian ohut. Maskara erotteli hyvin ripset toisistaan tuoden näyttävyyttä ja pituutta. Toimi myös erityisen hyvin alaripsille. Tätä ehdottomasti tulen ostamaan lisää vielä!

tbs rasvat

kasvorasvoja

Rasvat & voiteet

The Body Shop Banana Body yogurt oli täydellinen vartalorasva! Banaani vartalojukurtti oli kausituote, mutta jukurtteja löytyy muitakin ihania tuoksuja. Banaani on näistä kyllä paras, mutta vartalojukurtit yleisesti on maailman parhaimpia vartalon rasvaamiseen!

The Body Shop Shea Body butter löytyi minulta minikoossa ja oli melko kauan käytössä. Body butterit on yleisesti aika rasvaisia ja kuivumisessa kestää. Tätä kuitenkin käytin aina, kun joku paikka oli todella kuivan tuntuinen ja annoin imeytyä kunnolla.

Nivea Soft Tämä löytyy loppuneista joka kerta! Paras kasvorasva ikinä ja sopii täydellisesti myös meikin alle.

Vitalis huulirasva super isossa koossa kului vihdoinkin loppuun. Vitalis on perus hyvää huulirasvaa etenkin talvella, kun huulille täytyy jatkuvasti lisätä jotain kosteuttavaa.

Lumene Bright Eyes silmänympärysvoide oli ihanan kevyt. Voiteen pumppupullo oli super hyvä ja tuote oli todella riittoisaa. Vaikutti todella laadukkaalta ja sai ainakin mun kuivat silmänympärykset terveytymään, joten voisin todellakin ostaa lisää.

kuorinta

Vartalokuorinta

organic shop appelsiinin tuoksuinen vartalokuorinta oli todella ihana. Tuote oli todella kuoriva, luonnollinen ja ei yhtään liian vahvan tuoksuinen sen luonnollisuuden takia. Sokeria oli tarpeeksi. Organic shopin kuorinnat on edullisia, mutta ei kyllä kamalan riittoisia. Ostan ehdottomasti tätä lisää taas uudessa tuoksussa.

Elo- ja syyskuun loppunut kosmetiikka näytti siis tältä. Onko sinulle tuttuja tuotteita tai tuotteita, joita olet halunnut kokeilla?


Näistä saatat myös pitää:

NÄIN TEEN MEIKKIPOHJAN – STEP BY STEP

ORGANIC SHOP VARTALOKUORINNAT

VARTALOJUGURTTI – RASVA JOKA IMEYTYY SEKUNNEISSA

 

 

 

4 kommenttia

  1. Jenna kirjoitti:

    Nää postaukset on vaan niin kivoja, en tiedä miksi 😀 En varmaan ite saa kuukaudessa kulutettua mitään kosmetiikkaa loppuu, ku yritän aina säästää kaikkea ihanaa 😀

    Toi Lumenen silmänympärysvoide on ihana! Kirkasti todella tummia silmänalusia <3 se kesti mulla käytössä lähes vuoden 😀

  2. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Kivasti loppuneita ja paljon erilaisia tuotteita oot saanut loppumaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.